Vállalkozz digitálisan!

Modern Vállalkozások Programja
1 Aug
Gallery

Vállalkozz digitálisan!

Beszállítóként részt veszünk a Modern vállalkozások programja elnevezésű, vállalkozz digitálisan! GINOP-3.2.1-15-2015-00001 programban.

A pályázat célja

Új informatikai alkalmazások használatának ösztönzése, az általuk elérhető előnyök bemutatása és a korszerű megoldások iránti igény felkeltése mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a programban résztvevő KKV-k versenytársaiknál hatékonyabban, eredményesebben működhessenek a hazai és külföldi piacokon.

A pályázatról

A hazai kis- és közepes vállalkozások (KKV-k) jelenleg korlátozottan használják a korszerű informatikai megoldásokat, a magyar KKV-k vezetői, döntéshozói jelentős arányban hiányos információkkal rendelkeznek az infokommunikációs technológiák (IKT) vállalati felhasználásának lehetőségeiről, előnyeiről.

A Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programja keretében megvalósuló projekt fő célja a hazai kkv-k versenyképességének növelése. Az új informatikai alkalmazások használatának ösztönzése, az általuk elérhető előnyök bemutatása és a korszerű megoldások iránti igény felkeltése mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a programban résztvevő kkv-k versenytársaiknál hatékonyabban, eredményesebben működhessenek a hazai és külföldi piacokon.

A közel kétéves időtartamú program kifejezetten vidéki vállalkozások számára nyújt segítséget, lebonyolítása Közép-Magyarország kivételével országosan zajlik.
A kormányzati támogatással létrehozott projekt arra törekszik, hogy segítse olyan fizikai eszközök, szoftverek vagy módszerek meghonosítását egy cég életében, amely kiváltja a hagyományos papír alapú feladatvégzést, vagy a meglévő, korszerűtlenné vált informatikai megoldások cseréjét eredményezi.

Kedvezmény

Kedvezményes árakkal szeretnénk előremozdítani valamely választott telekommunikációs berendezés vagy szolgáltatás megvásárlását és beüzemelését. Meggyőződésünk és tapasztalatunk is, hogy a versenyképesség informatikai háttér és támogatás nélkül szinte semmilyen vállalkozásban nem őrizhető meg. Ezért árainkból a programban résztvevő ügyfeleink 10% kedvezményt kapnak, az ajánlatkérés és igényfelmérés továbbra is ingyenes.

További információk a programról: www.vallalkozzdigitalisan.hu