Partnereink

Stratégiai partnereink
Image

Impressive Kft.

Az impressive.hu fő tevékenységét az informatikai rendszerek üzemeltetését, felügyeletét tűzte ki célul. Emellett számos, informatikai szolgáltatásokhoz kapcsolódó más szolgáltatás és tevékenység is kialakult, mint pl. szaktanácsadás, Internetes arculattervezés, webszerkesztés, webhoszting, domain szolgáltatások, egyedi szoftverfejlesztés. 

Image

iStudy Kft.

Új generációs online felnőttképzési ügyvitel rendszer, használat alapú elszámolással, akár induló költségek nélkül bevezethető. Szakmai ergonómiájának köszönhetően zökkenőmentesen, akár 2 hét alatt, tanév közben is bevezethető. Alkalmazásával egyszerűbb megfelelni az új szabályozás jelentette kihívásoknak is.

Image

Adatkocka Kft.

Az Adatkocka olyan 3 az 1-ben szolgáltatás, mely folyamatosan védi cége adatainak biztonságát. Legyen az adatvesztés, tűzkár, lopás vagy valaki, akit távol akar tartani céges dokumentumaitól, a megoldás az Adatkocka használata!

Ismertető

Image

Késmárki Szoftverfejlesztő Kft.

INDECS követeléskezelő rendszerünk megoldást kínál a behajtási folyamatok minden lépésére kezdve a puha behajtástól, a jogi szakaszban az elektronikus FMH, vagy az elektronikus VH lapok kitöltéséig, és azt ezt követő végrehajtói kommunikációban is.