Tisztelt Partnerünk!

Téli hírlevelünkben videokonferencia eszközöket mutatunk be, ismertetjük legújabb munkáinkat, valamint az infokommunikációs szektort érintő friss hírekből ajánlunk.

Köszönjük, hogy figyelmével megtisztel bennünket!

Videokonferencia eszközök raktárról

Microsoft Teams Rooms Systems - Alkalmas Microsoft Teams, valamint Zoom és Webex videokonferenciához történő csatlakozásra.

A rendszerek tartalmazzák az előre telepített mini PC-t a Microsoft Rooms Systems szoftverrel, az érintőképernyős vezérlőpanelt, a tárgyalótermi hangeszközöket és a tartalommegosztáshoz szükséges eszközt. További opciós eszközökkel kiegészíthetők (pl. vezeték nélküli tartalommegosztás, egyes rendszereknél további mikrofonok, professzionális display vagy TV, stb.)

Az üzembe helyezéshez angol nyelvű segédletet biztosítunk, vagy igény esetén külön díj felszámításával vállaljuk az eszközök telepítését.

All-in-One Android Video Collaboration Bar kis tárgyalókba és huddle room-okba.

A Yealink MeetingBar A20 kis tárgyalók és huddle room-ok Microsoft Teams video kollaborációs eszköze. All-In-One felépítésének köszönhetően nem csak a kamera, mikrofonok és a hangszóró, hanem az Android –alapú Microsoft Teams platform, tartalommegosztás, WiFi és Bluetooth csatlakozás is egyetlen eszközben található, amely közvetlenül a display/TV alá vagy fölé szerelhető.

A 20MP-es kamera 133° szuper széles látószögű lencsével kimagasló képminőséget biztosít. Az elektromos lencsetakaró redőny biztonságos és a Mesterséges Intelligencia (Auto Framing, Speaker Tracking) élvezetes videokonferenciát tesz lehetővé. A beépített 8 MEMS mikrofontömbbel és a Yealink zajszűrő technológiával az A20 kiváló audiovizuális élményt biztosít még a kis tárgyalókban is. A beépített egységek (kamera, mikrofon, hangszóró, Wi-Fi, Bluetooth) egyszerű üzembehelyezést tesznek lehetővé. A Yealink MeetingBar A20 szükségtelenné teszi egy külön PC vagy Mac használatát a felhő alapú Zoom és Microsoft Teams videó platformok használata esetén. Az eszköz által biztosítható tartalommegosztás és whiteboard segítségével még hatékonyabbá tehető a kollaboráció, a két képernyő használatával lehetővé válik, hogy a beszélgető partnerek és tartalom külön jelenhessen meg.

Tiszta kép, tökéletes videokonferencia élmény

A Qualcomm Snapdragon 845-el az A20 tökéletes képmegjelenítést biztosít, a 20MP kamera pedig tovább fokozza a kiváló minőségű videokonferencia élményt. A 133°szuperszéles látószögű kamerával minden résztvevő jól látható anélkül, hogy az eszközt elmozdítanánk, a fényerőszabályozásnak köszönhetően pedig minden résztvevő tisztán látható, függetlenül a fényviszonyoktól.

Okos videokonferencia Mesterséges Intelligenciával

Az Auto Framing-nek köszönhetően a berendezés képes meghatározni a teremben tartózkodó személyek elhelyezkedését, és ez alapján beállítani az optimális látószöget, míg a Speaker Tracking biztosítja az automatikus ráközelítést az éppen beszélőre.

Hanglokáció, full-duplex élmény az A20-szal

A beépített 8 MEMS tömbmikrofonnak köszönhetően nincs visszhang vagy beszűrődő egyéb zaj csak tökéletes hangzás. Ezek a mikrofonok segítik a Speaker Tracking funkciót.

All-in-One kivitelezés a gyors kezdéshez

Azáltal, hogy egy készülékben megtalálható minden (kamera, mikrofon, hangszóró, Bluetooth, WiFi) kevesebb kábelre van szükség, átláthatóbbá válik a tárgyaló. Csak egy tápegységre, valamint HDMI kábelre van szükség és máris indulhat a videokonferencia. A Yealink Device Management-nek köszönhetően pedig igazán egyszerű az eszközkezelés is, akár nagyobb számú Yealink konferencia berendezés használata esetén is.

Kiemelt munkáink

HUPX Magyar Szervezett Villamosenergia-piac Zrt. és CEEGEX Közép-Kelet-Európai Szervezett Földgázpiac Zrt.

Videokonferencia rendszer-telepítéseink az alábbiak szerint készültek el:

Yealink MVC500 II Videokonferencia rendszer, Microsoft Teams csatlakozással, wireless mikrofonokkal.

  • Native Microsoft Teams Rooms system for Small-to-medium rooms
  • 1x UVC50 5X optical USB PTZ camera, power adapter and cables;
  • Yealink MCore Kit (with MCore mini-PC and MTouch II), power adapter and cables;
  • 2x CPW90 wireless microphones;
  • 1x Yealink soundbar, power adapter and cables;
  • The mini-PC computer preloads Windows 10 IoT Enterprise OS and license, Microsoft Teams Rooms App, as well as Yealink Camera Control Plug-in;
  • Including 2-year hardware warranty and 1 year AMS.

Lehet arról beszélni, hogy miben lett hasznos a koronavírus?

A koronavírus hatásai 2021-re is átgyűrűznek, és természetesen a techszektorban is érződnek. Összeszedtük, milyen technológiák kerültek előtérbe, mely területek hozták be több éves lemaradásukat mindössze néhány hónap alatt.

Forrás / teljes cikk: https://pcworld.hu/pcwpro/lehet-arrol-beszelni-hogy-miben-lett-hasznos-a-koronavirus-288910.html

Korábbi hírleveleink: http://www.fixconnect.hu/news/newsletter/

FixConnect Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
További információk: +36 1 445 0800
info@fixconnect.hu
www.fixconnect.hu

Ezt a levelet a FixConnect Kft. online direct-marketing szoftverén keresztül küldtük az Ön e-mail címére. Amennyiben ön mégis kéretlenül kapta a levelet, választhatja a leiratkozás lehetőségét alább.

Honlapunk | info@fixconnect.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem |