Tisztelt Partnerünk!

Aktuális hírlevelünkben az Microsoft Teams és Skype for Business videokonferencia eszközeit mutatjuk be a Yealink-től, ismertetjük legújabb munkáinkat, valamint az infokommunikációs szektort érintő friss hírekből ajánlunk.

Köszönjük, hogy figyelmével megtisztel bennünket!

Microsoft Teams és Skype for Business videokonferencia

Az MVC800 a nagy tárgyalókba, az MVC500 a közepes és kisebb tárgyalókba tervezett natív Teams/Skype for Business videokonferencia rendszer olyan kiegészítőkkel, mint a Touch Panel, prezentációs csatlakozó, valamint az új fejlesztésű hangeszközök: a VCM34 konferencia mikrofon és az MSound soundbar. Mind az MVC800, mind pedig az MVC500 tud két képernyőt kezelni. A közeljövőben várható az VC200 Teams bevezetése is, ami a kis tárgyalók és huddle roomok optimális videokonferencia megoldása.


Yealink VCM34 konferencia mikrofon                                               Yealink MTouch érintő konzol

Microsoft Teams és Skype for Business újdonságok a Yealink-től

A notebook és mobil eszközökön történő Microsoft Teams és Skype for Business használathoz a Yealink kifejlesztette a CP900 –as USB és Bluetooth csatlakozású kihangosítóját, ami a beépített 4 mikrofonnal kiváló hangminőséget nyújt. Hamarosan ez is rendelhető.

Újdonság a Yealink T55A Teams és Skype for Business Edition asztali telefonkészülék is, ami a Yealink eddigi T56A és T58A Teams és Skype for Business Edition készülékeit, valamint a T48S, T46S, T42S/T41S és T40P/G Skype for Business telefonjait egészíti ki. A telekonferencia is történhet natív Teams/SfB eszközről, a Yealink CP960 egy kiváló minőségű, Harman technológiát használó konferenciatelefon bármely méretű tárgyalóba.

Yealink CP900                                                                              Yealink T55A Teams

Kiemelt munkáink

Balogh Autóházak Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Infokommunikációs rendszer-telepítésünk az alábbiak szerint készült el:

FixVoIP Business Edition (HP proliant G10) alappal, VoIP fővonalakkal, IP mellékekkel (Grandstream GXP1615, Gigaset A540IP készülékekkel). IVR, hangrögzítés és hívásnapló, hangposta, wallboard, és központi telefonkönyvtár licencekkel. VoIP GSM interfésszel és SMS küldés-fogadás funkciókkal, statisztika modullal kiegészítve.

Tényleg ilyen lesz a holnap PC-je?

Az Intel az idei Computexen bemutatta legújabb innovációját, az Ambient PC-t, ami nem más, mint egy "élképernyővel" ellátott laptop.

A koncepció ismerős lehet a Galaxy Note Edge-ből, csak éppen az Intel kicsit továbbgondolta, és laptopra alkalmazta az eszköz élén futó monitorcsíkot, ami lehetővé teszi, hogy a gép felnyitása nélküli kommunikáljunk eszközünkkel..

Forrás / teljes cikk: https://computerworld.hu/tech/tenyleg-ilyen-lesz-a-holnap-pc-je-263947.html

Korábbi hírleveleink: http://www.fixconnect.hu/news/newsletter/

FixConnect Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
További információk: +36 1 445 0800
info@fixconnect.hu
www.fixconnect.hu

Ezt a levelet a FixConnect Kft. online direct-marketing szoftverén keresztül küldtük az Ön e-mail címére. Amennyiben ön mégis kéretlenül kapta a levelet, választhatja a leiratkozás lehetőségét alább.

Honlapunk | info@fixconnect.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem |