Tisztelt Partnerünk!

Hírlevelünkben az AYAYA friss híreivel jelentkezünk, ismertetjük legújabb munkáinkat, valamint az infokommunikációs szektort érintő friss hírekből ajánlunk.

Köszönjük, hogy figyelmével megtisztel bennünket!

A 2018. évi Gartner Magic Quadrant riport az Avaya-t a technológiai vezető cégek közé helyezi a Contact Center infrastruktúra vonatkozásában, immáron a 17. alkalommal!

A Gartner a vizsgálata során valamennyi iparágban, különböző nagyságú vállalatokról szerez betekintést, így ez a fontos eredmény a jelenlegi és a jövőbeni piaci erősségünket bizonyítja, hiszen csak azok a cégek szerepelnek a vezető kvadránsban, melyek képesek tökéletesen megvalósítani jelenlegi elképzeléseiket és ugyanakkor készen állnak a holnap kihívásaira.

Az AVAYA továbbra is jelentős mértékben fejleszti a transzformációs technológiáinkat, köztük a mesterséges intelligenciát, a Blockchain alapú megoldásokat és az analitikát, hogy értéket teremthessen ügyfelei és partnerei számára a dinamikusan változó környezetben.

Több mint 150 országban bíznak világszerte a vállalatok az Avaya contact center megoldásaiban, használják azt az ügyfélszolgálataik és a támogatói tevékenységük átalakításához, beleértve a legfontosabb iparágakban működő ügyfeleinket is - többek között a pénzügyi és biztosítási ágazatban, a telekommunikációban, az állami szervezetekben.

Kiemelt munkáink

Sanotechnik Kft.

Infokommunikációs rendszer-telepítésünk az alábbiak szerint készült el:

FixVoIP Business Edition (Dell T30 kiszolgálón), 3 ISDN BRI fővonalakkal, IP és analóg mellékekkel (Grandstream GXP2160 készülékekkel), valamint IVR, statisztika - CDR, központi telefonkönyvtár és wallboard licencekkel).

Molekurális elektronika atomi léptékkel

1947-től a félvezetőkre épülő új technológiák lépésenként vették át az évszázad első felét meghatározó elektroncsövek helyét az elektronikai iparban és a modern számítástechnikában. Az 50-es évek high-tech készülékei, például a rádiók, mindössze pár darab tranzisztorral működtek, mára viszont az IT-szektor növekvő memória- és processzorkapacitás-igényeit néhány négyzetcentiméterre zsúfolt, több milliárd tranzisztor képes csupán kielégíteni.

Forrás / teljes cikk: https://bitport.hu/molekularis-elektronika-atomi-leptekkel

Korábbi hírleveleink: http://www.fixconnect.hu/news/newsletter/

FixConnect Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
További információk: +36 1 445 0800
info@fixconnect.hu
www.fixconnect.hu

Ezt a levelet a FixConnect Kft. online direct-marketing szoftverén keresztül küldtük az Ön e-mail címére. Amennyiben ön mégis kéretlenül kapta a levelet, választhatja a leiratkozás lehetőségét alább.

Honlapunk | info@fixconnect.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem |