Tisztelt Partnerünk!

Hírlevelünkben a Raspberry PI 3 model B -t mutatjuk be, ismertetjük legújabb munkáinkat, valamint az infokommunikációs szektort érintő friss hírekből ajánlunk.

Köszönjük, hogy figyelmével megtisztel bennünket!

Már kapható a Raspberry PI 3 Model B

Ahogy azt sejteni lehetett, az első Raspberry megjelenésének negyedik évfordulójára elkészült a Raspberry Pi 3 Model B névre keresztelt változat, ami új, integrált kapcsolódási lehetőségeket és felturbózott processzort kapott, miközben szinte egyáltalán nem kellett módosítani a felépítésen.

A 64 bites, négymagos 1.2 GHz ARMv8 Cortex-A53 (Broadcom BCM2837) processzor nagyjából tízszeres teljesítménynövekményt jelent az első változathoz képest és a hivatalos leírás szerint 50-60 százalékos jobb eredményeket produkál a Pi 2-nél (32 bites módban!). A GPU nem sokat változott az elődmodellhez képest, bár némileg gyorsítottak rajta.

A BCM43438 kódjelű "kombinált" chip felel a vezeték nélküli kommunikációért, ami 2,4 GHz-es 802.11 b/g/n szabványú Wi-Fi-t és Bluetooth 4.1 (Low Energy) párost takar. Az új változat kompatibilis az előző verziókkal, a csatlakozók azonos helyen és funkcionalitással bírnak mint a korábbi modelleken. Egyedül a visszajelző LED-eket kellett az SD-kártya foglalat másik oldalára pakolni, hogy legyen elég helye az antennának. Az 5V-os tápegységből érdemes 2,5A-es változatot alkalmazni, ha az USB portrokra is kerülnek kiegészítők. A Raspberry Pi 3 hivatalos (nettó) ára pont annyi, mint elődjének, azaz 35 dollár.

Kiemelt munkáink

Új Nemzedék Központ Nonprofit Kft.

Infokommunikációs rendszer-telepítésünk az alábbiak szerint készült el:

FixVoIP CallCenter Edition (HP Proliant Gen10 alappal), VoIP fővonalakkal és 4 csatornás VoIP GSM interfésszel, IP mellékekkel (Grandstream GXP2170 készülékekkel), Accutone fejbeszélő szettekkel, valamint általános üzleti szoftvercsomaggal (IVR, statisztika - CDR, központi telefonkönyvtár, Queues és hangrögzítés licencekkel). Szoftveres integráció készült a Hexagon Consulting ügyfélkezelő alkalmazásához. A konfigurációt RAID biztonsági megoldással is kiegészítettük.

Raspberry PI 3: WI-FI, Bluetooth és 64 bit

Február 29-én pontosan négy éve, hogy a Raspberry Pi forgalmazása megkezdődött. A bankkártya méretű miniszámítógéppel az IT café olvasói is több ízben találkozhattak már, legutóbb például néhány izgalmas kiegészítőt gyűjtöttünk csokorba, de bemutatásra került az is, hogyan készíthető otthoni webszerver a közösség által kedvelt gépből.

Forrás / teljes cikk: https://itcafe.hu/hir/raspberry_pi_3_wi-fi_bluetooth_es_64_bit.html

Korábbi hírleveleink: http://www.fixconnect.hu/news/newsletter/

FixConnect Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
További információk: +36 1 445 0800
info@fixconnect.hu
www.fixconnect.hu

Ezt a levelet a FixConnect Kft. online direct-marketing szoftverén keresztül küldtük az Ön e-mail címére. Amennyiben ön mégis kéretlenül kapta a levelet, választhatja a leiratkozás lehetőségét alább.

Honlapunk | info@fixconnect.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem |