Tisztelt Partnerünk!

Aktuális hírlevelünkben a Grandstream új IP kaputelefonját mutatjuk be, ismertetjük legújabb munkáinkat, valamint az infokommunikációs szektort érintő friss hírekből ajánlunk.

Köszönjük, hogy figyelmével megtisztel bennünket!

Grandstream GDS3710 HD IP Videó kaputelefon:

FixVoIP központjaink kiegészítője a rendszerhez illeszthető IP kaputelefonos egység. Számos vállalkozás használ kaputelefon rendszert a céges beléptetések kezelésére. Általában az analóg v. digitális kaputelefonos rendszerek nem integrálhatóak az IP alközponti megoldásokhoz, van némely típus ami rendelkezik külső - általában - analóg rendszerekhez történő csatlakoztatásra, de ezen kaputelefonok funkcionalítása korlátozódik az analóg-IP átalakítás során, működésük műszakilag nem kielégítő. Megfelelő gyártót találni nem könnyű feladat, általában a z IP kaputelefonok ár-érték arányban - relatív - költséges berendezések, ill. az olcsóbb távolkeleti modellek nem nyújtanak kellő működési stabilitást. Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy az IP telefonok piacán már bizonyított Grandstream Networks piacra dobta a hírlevelünkben ismertetésre kerülő új modelljét.

  • Nagy VIDEO felbontás 1080p-ig
  • Beépített RFID chipleolvasó a kulcs nélküli bejáratokhoz
  • SIP video streaming NVR-ekre, video intercom állomásokra, IP telefonokra vagy okostelefonokra egyszerre
  • Fém burkolattal van felszerelve, hogy időjárásálló és vandálbiztos legyen
  • A Beépített félgömb kamera lehetővé teszi a 180 fokos fal-fal lefedettséget
  • Támogatja a mozgásérzékelést
  • Integrált PoE csatlakozás a hálózati kapcsolat létrehozásához
  • Beépített mikrofonnal és a hangszóróval ellátott

A GDS3710 támogatja az intercom funkcionalitását és képes riasztást biztosítani a meglévő biztonsági rendszerhez történő integráció során. A GDS3710 ingyenes kezelői segédprogramja, a GDS Manager, lehetővé teszi az RFID kártyaadatok, a videorendszerek és a készülék teljes kezelését. Az ONVIF (Open Network Video Interface Forum) S profilnak köszönhetően a GDS3710 integrálható bármely harmadik fél ONVIF szabványnak megfelelő felügyeleti vagy rögzítési megoldásával. A fejlett képérzékelő processzor (ISP) és a legkorszerűbb képi algoritmusok segítségével a GDS3710 1080p FHD videó felbontást kínál, és kivételes teljesítményt nyújt minden fényviszonyban. SIP / VoIP technológiát alkalmaz, két irányú audio - és video csatornával, közvetlenül az intelligens telefonokhoz, a SIP végpontokhoz és a GDS kezelőszoftverhez. A GDS3710 beépített PoE-vel rendelkezik a zavartalan telepítéshez, a LED-ek, a mozgásérzékelő valamint a biztonsági védelemhez, a világításvezérlő kapcsolóhoz és így tovább. A GDS3710 a Grandstream GXP21xx IP-telefonokkal, a GXV videotelefonokkal és a Grandstream Wave mobilalkalmazás kombinációjával komplett megoldást kínál a beléptetés, a videókártya és a biztonsági igények kielégítésére.

Ajánlatkérés

Kiemelt munkáink

SolarSoft Informatika Kft.

Infokommunikációs rendszer-telepítésünk az alábbiak szerint készült el:

FixVoIP Business Edition (HP Proliant Gen10 alappal) 18 user, VoIP fővonalakkal, IP mellékekkel (Grandstream GXP2170 készülékekkel), valamint IVR, hívásnaplózás, központi telefonkönyvtár és hangrögzítés licencekkel. A konfigurációt SSD RAID biztonsági megoldással is kiegészítettük.

És akkor most elszabadul a pokol az interneten? Elkaszálták a netsemlegességet "Trump katonái"

Újabb bástyát döntött le a Trump-adminisztráció az Obama-kormányzat vívmányai közül. A netsemlegesség amerikai eltörlése világszerte érezhető következményekkel járhat. Egyes elemzők szerint elköszönhetünk az internettől abban a formában, ahogy eddig ismertük.

Forrás / teljes cikk: http://hvg.hu/tudomany/20171214_netsemlegesseg_eltorlese_usa_fcc_amerika_ajit_pai_trump_republikanusok

A magyar netezőknek is betehet a netsemlegesség eltörlése - de a fenntartása is.

Tovább: http://hvg.hu/tudomany/20171124_mi_a_netsemlegesseg_mit_jelent_jelentese_ervek_tartalomszolgaltato_internetszolgaltato_halozat

Korábbi hírleveleink: http://www.fixconnect.hu/news/newsletter/

FixConnect Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
További információk: +36 1 445 0800
info@fixconnect.hu
www.fixconnect.hu

Ezt a levelet a FixConnect Kft. online direct-marketing szoftverén keresztül küldtük az Ön e-mail címére. Amennyiben ön mégis kéretlenül kapta a levelet, választhatja a leiratkozás lehetőségét alább.

Honlapunk | info@fixconnect.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem |