Tisztelt Partnerünk!

Októberi hírlevelünkben szemezgetünk a nagyvilág VoIP híreiből, valamint készítettünk egy esettanulmányt legutóbbi munkánk kulisszatitkairól.

Köszönjük, hogy figyelmével megtisztel minket!

Telefonszámla helyett: ingyenes alternatívák kommunikációra

Pár évtizede az irodák asztalain még vonalas telefonok terpeszkedtek, az egyik sarokban porosodott egy fax vagy egy telex, a csoportos megbeszélésekhez pedig élőben kellett összehívni mindenkit. Ma már PC-ről vagy okostelefonról is megoldhatjuk a kommunikációt, sok esetben ingyen.

Ha egy kisvállalkozás hatékonyan szeretne működni, a munkatársak között folyamatos kommunikációra van szükség. Nincsenek még hatalmas telephelyek, részlegek és üzletágak, ahol könnyű azonnal megbeszélést összehívni, nincs belső telefonközpont sem, amelyen keresztül külső hívás nélkül el lehet érni a kollégákat, viszont sok esetben távmunkában, otthonról vagy éppen az ügyfelekhez jövet-menet kell kapcsolatot teremteni.

forrás: Bátky Zoltán – Bitport

 

FixVoIP (saját rendszerünk) híreink:

Mentes és Társai Kft.

Régi ügyfelünknél a Mentes és Társai Kft –nél Kispesten terveztünk VoIP rendszert.

A meglévő Panasonic KX-TD1232CE alközpontot kompletten beszámítottuk az új – FixVoIP - rendszer árába. A több mint 1 évtizede működő vezetékes telefon-hálózatból megbízónk semmit sem kíván a jövőben használni. A tervek szerint, fővonali szolgáltatónak az Ephone –t választották és egy kivételével –fax ill. backup funkcióra - az eddigi összes ISDN NT leadásra kerül, amivel nem kevés havidíjat takaríthatnak meg.

Az új központot 20 felhasználós konfigurációval szállítottuk. Mellékoldalon – a helyi LAN hálózatra vonatkozó belső policy szerint – asztali IP telefonokat nem telepíthettünk, így született meg a wireless mellékoldali végberendezések terve. A Siemens A580IP VoIP DECT készülék esetén 1 db bázisállomásra 6 db önállóan működő kézi-beszélőt konfigurálhatunk, így összesen 4 db bázisállomás és plusz 14 db handset –et illesztettünk a VoIP központhoz (a FixVoIP központi routerén éppen 4 db LAN port van), leegyszerűsítve ezzel a hálózati topológiát és persze minimalizálva a költségeket. A központ szolgáltatásai közül az IVR – automata-kezelő – külön éjszakai/nappali üzemmód mellett, funkciót emelnénk ki. Összességében elmondható, hogy egy korszerű infokommunikációs rendszert adhattunk át, mindezt a legkedvezőbb ár/értékarány konstrukcióban.

Céges híreink:

Október hónapban Gergő kollegánknak megszületett kislánya Rozi!
Nagyon sok boldogságot, és jó egészséget kívánunk!

Már hozzá sem nyúlunk a vezetékes telefonhoz

2011 második negyedévének végén a mobiltelefon-előfizetések száma 11,7 millió volt. A telefonbeszélgetések időtartamának majdnem négyötöde mobiltelefonokról indított hívásokból származik. A kábeles és más, helyhez kötött VoIP-alapú telefonálás népszerűségét mutatja, hogy a vezetékes beszélgetések idejének ötöde, a csökkenő vonalszámnak több mint a negyede oda sorolható.

forrás: vg.hu

 

Katonai szintű adatvédelmet biztosít a Kingston DT6000

FixVoIP „mini” központunk fontos hardver eleme az alábbiakban kiemelt pendrive

A Kingston DT6000 a szabadalmazott Secured by Spyrus technológiát alkalmazza, amely támogatja a 256 bites AES hardveralapú titkosítást az XTS blokkonkénti titkosítási mód használatával.

forrás: prim.hu

 

Ezt a levelet a FixConnect Kft. online direct-marketing szoftverén keresztül küldtük az Ön e-mail címére. Amennyiben ön mégis kéretlenül kapta a levelet, választhatja a leiratkozás lehetőségét alább.

Honlapunk | info@fixconnect.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem |