Tisztelt Partnerünk!

Aktuális hírlevelünkben a kínálatunkban lévő IP telefonokat vettük górcső alá, ismertetjük legújabb munkáinkat, valamint az infokommunikációs szektort érintő friss hírekből ajánlunk.

Köszönjük, hogy figyelmével megtisztel bennünket!

VoIP telefon, készülék „mustra”:

Granstream GXP1610, a „sláger” telefon, mindent tud amit a belépő szintű IP telefonnak tudnia kell. A készülék Linux alapú, egy SIP fiókot kezel, 3 programozható gombbal és 132x48 pixeles LCD kijelzővel, és dupla 10/100 Mbps porttal rendelkezik. Több nyelv támogatása és 3 résztvevős konferencia hívás képessége teszi a GXP1610-et kiváló minőségű, felhasználóbarát és megbízható üzleti telefonná.

Granstream GXP2160, Granstream GXP2160, a „kezelői” telefon, recepciós pultba ajánljuk. A felsőkategóriás termékek közé tartozik. Nagyobb kijelző, több portokoll, fejletebb funkciók, nagyobb telefonkönyv. De a legjobb megoldásokat, amelyek az alacsonyabb árkategóriákban is megvannak, természetesen tartalmazza. Konferencia hívás megoldások széles tárháza.

Grandstream GXP1628, egy erős IP telefon kis- és középvállalatok részére. Ez a Linux-alapú modell 2 vonalat kezel, 3 programozható gombbal és 8 BLF gombbal van ellátva, kezeli a 3 résztvevős konferenciahívásokat. 132x48 háttérvilágított LCD kijelző gondoskodik a megjelenítésről. A további funkciók mint a két gigabit network port, HD audio, többnyelvűség, integrált PoE, hívásvárakoztatás lehetővé teszik, hogy a GXP1628 jó minőségű, versenyképes üzleti telefon legyen.

Gigaset A540IP, a „DECT” telefon, mobil munkakörnyezetbe ajánljuk. Használja ki a 3 párhuzamos hívás nyújtotta kényelmet és rugalmasságot. A kihangosító funkció segítségével telefonálás mellett egyéb dolgokra is időt szakíthat. A HDSP technológia alkalmazásával minden VoIP hívás kristálytiszta HD hanggal rendelkezik. Az Internetkapcsolat segítségével Önnek lehetősége van olyan online szolgáltatások igénybevételére, mint például időjárás jelentések, e-mail értesítők, és RSS hírcsatornák olvasása.

Cisco SPA303 G2, a „nagy testvér” IP telefonja, a Cisco belépő szintű VoIP készüléke. 3 beszédvonal, pixel-alapú kijelző: 128 x 64 monokróm grafikus folyadékkristályos kijelzőn (LCD), hívásblokkolás: anonim és szelektív, hívásnaplók (60 bejegyzés egyenként): hívott, válaszolt, és nem fogadott hívások, Személyes telefonkönyv (100 bejegyzés), Több csengőhang és választható csengőhang vonalanként, 10 letölthető csengőhang. Fejhallgató-csatlakozó: 2,5 mm.

Panasonic HDV130NEB, VoIP telefon, nagyméretű, háttérvilágítással rendelkező LCD kijelző, programozható gombok, valamint a kényelmes irodai használatot a készülék 30 vagy 45 fokos dönthetősége támogatja. A kiváló minőségű hangzásról a HD SONIC funkciók, a full duplex adatátvitel, valamint a visszhangszűrés gondoskodik. 2 VoIP fiók, és 2 vonal kezelése, dupla portos Ethernet switch port PoE támogatással.

Grandstream DP715, csúcsminőségű és egyszerűen használható DECT vezeték nélküli IP telefon megoldás kisvállalati vagy otthoni felhasználásra egyaránt. Bázisállomásonként 5 kézibeszélő használható és egyidőben 4 párhuzamos hívás kezdeményezhető. 102x80LCD kijelző, 5 SIP account, 200 hívásnapló bejegyzés.

 

Ajánlatkérés

 

Kiemelt munkáink

Magyar Református Szeretetszolgálat

Infokommunikációs rendszer-telepítésünk az alábbiak szerint készült el:

FixVoIP Business Edition (HP Proliant MicroServer Gen8 alappal) 20 user, ISDN fővonalakkal, OpenVox GSM interfésszel, IP mellékekkel (Grandstream GXP1610 készülékekkel), valamint IVR, hangrögzítés, hívásnaplózás és hangposta licencekkel.

5G teszthálózat kiépítését kezdi meg a Telekom Zalaegerszegen

A zalaegerszegi tesztpálya jó alapot ad arra, hogy Magyarország váljon az 5G fejlesztések egyik európai központjává és akár régiós vezető szerepet játsszon az új hálózati technológia és a ráépülő smart megoldások tesztelésében, olvashatjuk a kiadott közleményben.

forrás: http://computerworld.hu/computerworld/5g-teszthalozat-kiepiteset-kezdi-meg-a-telekom-zalaegerszegen.html

Korábbi hírleveleink: http://www.fixconnect.hu/news/newsletter/

FixConnect Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
További információk: +36 1 445 0800
info@fixconnect.hu
www.fixconnect.hu

Ezt a levelet a FixConnect Kft. online direct-marketing szoftverén keresztül küldtük az Ön e-mail címére. Amennyiben ön mégis kéretlenül kapta a levelet, választhatja a leiratkozás lehetőségét alább.

Honlapunk | info@fixconnect.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem |