Tisztelt Partnerünk!

2017 első hírlevelünkben VoIP rendszerintegrációs esettanulmánnyal jelentkezünk, ismertetjük legújabb munkáinkat, valamint az infokommunikációs szektort érintő friss hírekből ajánlunk.

Köszönjük, hogy figyelmével megtisztel bennünket!

ESETTANULMÁNY: Hazai fogorvosi rendelő hálózat VoIP integrációja

  • A vállalkozás 5 rendelőt üzemeltet modern IT megoldásokkal a lehető leghatékonyabban és leggazdaságosabban lefedve Budapest belvárosát, ezzel a konkurenciát is nehezebb helyzetbe hozva.
  • Külön irodát tart fenn pusztán az üzemeltetési és pénzügyi feladatok elvégzésére, így a rendelőben ténylegesen „csak” a fogorvosi munkára tudnak összpontosítani a kollégák.
  • A VPN összeköttetésüknek hála, az 5 rendelő, és az iroda olyan hálózaton osztozik mintha az egész egy nagy házban működne. Minden információ azonnal elérhető bárhonnan.
  • A telefonokkal a kommunikáció szintén ingyenes és azonnali egyeztetési lehetőséget nyújt mintha csak a szomszéd szobában ülnének pl. a pénzügyesek.
  • Az ügyfelekkel való kommunikációt is nagyban megkönnyíti, hogy a jelentős telefonos forgalmat, a rendszerük egyenletesen osztja el az 5 rendelő között, így nem szükséges csak erre a célra külön telefonos kisasszonyokat alkalmazni egy külön szobában. Szimplán csak az 5 rendelő valamelyik recepcióján ülő hölgy - aki előtt éppen nem áll kliens - tudja fogadni a bejövő telefonokat. (intelligens várakozó sorok, a telefonos hölgyeknek visszajelzéssel a készüléken, mely jelöli hány várakozó van, illetve a többi kisasszonyból hányan beszélnek. Ügyfélorientált visszahívás kérés, konkurens hívások kerülésével.
  • A hívásforgalomról a rendszer részletes statisztikákat tud készíteni, hol mekkora a terheltség, és ennek ismeretében rugalmasan lehet konfigurálni a rendszert, hogy egyetlen egy betelefonáló, potenciális kliens se vesszen el.
  • Túlterheltség esetén a telefonos rendszer felajánlja, hogy a betelefonáló kérhet visszahívást amit lerögzít névvel és telefonszámmal, majd a kevésbé terhelt időszakokban, a rendelők recepciósai vissza tudják hívni a leendő klienseket.
  • Az előre egyezetett időpontokról tömeges SMS küldéssel minden kliensüket előre tudják tájékoztatni, így a fogorvosoknak is hatékonyabb a munkavégzése, mert nem vesznek el üres órák, amikor egy-egy kliens elfelejt megjelenni időben. Sőt amennyiben nem alkalmas mégsem az ügyfél számára az időpont, akár SMS-ben tudnak jelezni (bejövő SMS!), így még időben újakkal föl tudják tölteni az üres órákat.
  • A recepciósok - az IT integrációnak köszönhetően -, az egyeztetett időpontokat, föl tudják tölteni egy közös naptárba, ahol így ütközésmentesen jól nyomon lehet követni élőben bármelyik rendelőből, hogy hol melyik fogorvosnál van még szabad hely a rendelésre. Ugyanebben a rendszerben minden kliens adatait is, és beteglapját is elérik, vagy frissíthetik szerkeszthetik.
  • A GSM integrációnak köszönhetően az ügyfelek számára kényelmesen akár mobilról akár vezetékes számról is elérhető a rendelő, gyakorlatilag mindegy milyen számot hívnak és kiveszi fel a telefont, mindenképpen minőségi szolgáltatást kapnak, és akivel beszélnek biztos, hogy az összes szükséges információ birtokában lesz.

Jászberény - Vállalkozz digitálisan rendezvény sorozat

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében megrendezésre került Modern Vállalkozások Programja - Vállalkozz digitálisan!

A rendezvényen cégünk, mint kiállító és előadó is részt vett.

MODERN VÁLLALKOZÁSOK PROGRAMJA - VIDEO

 

Kiemelt munkáink

XBODY Hungary Kft.

Infokommunikációs rendszer-telepítésünk az alábbiak szerint készült el:

FixVoIP Business Edition (HP Proliant Gen8 alappal) 20 user, VoIP fővonalakkal, IP mellékekkel (Grandstream GXP1628, Gigaset A540IP és meglévő Cisco IP telefonokkal), valamint hangrögzítés, IVR licencekkel.

Euro-Profil Rendszerház Kft.

Infokommunikációs rendszer-telepítésünk az alábbiak szerint készült el:

FixVoIP Business Edition (HP Proliant Gen8 alappal) 23 user, VoIP fővonalakkal, IP mellékekkel (Grandstream GXP1628, GXP2130 és GXP1615 IP telefonokkal), valamint IVR licencel.

Szent István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola

Infokommunikációs rendszer-telepítésünk az alábbiak szerint készült el:

FixVoIP Business Edition (HP Proliant Gen8 alappal) 23 user, VoIP fővonalakkal, IP mellékekkel (Grandstream GXP1628, GXP2130 és GXP1615 IP telefonokkal), valamint IVR licencel.

FSF: ezek a kiemelt szabad szoftveres projektek idén

Kijelöli a szabad szoftveres fejlesztések irányát az FSF 2005-től kezdve minden évben kiadott "High Priority Projects" listája, most megjelent 2017-es változatából kiderül, mely területekre szeretne a szervezet idén hangsúlyt helyezni. Az alapítvány listája a szabad szoftveres közösség számára ajánlás és felkérés is: ezekhez a projektekhez várja az önkéntes segítséget - akár programozás, grafika, tervezés, szöveges vagy pénzügyi közreműködés formájában.

forrás: http://www.hwsw.hu/hirek/56724/fsf-alapitvany-szabad-szoftver-replicant-webrtc-ipa.html

Korábbi hírleveleink: http://www.fixconnect.hu/news/newsletter/

FixConnect Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
További információk: +36 1 445 0800
info@fixconnect.hu
www.fixconnect.hu

Ezt a levelet a FixConnect Kft. online direct-marketing szoftverén keresztül küldtük az Ön e-mail címére. Amennyiben ön mégis kéretlenül kapta a levelet, választhatja a leiratkozás lehetőségét alább.

Honlapunk | info@fixconnect.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem |