Tisztelt Partnerünk!

Nyár végi hírlevelünkben FixVoIP rendszerünk fejlesztéseit mutatjuk be, ismertetjük legújabb munkáinkat, valamint az infokommunikációs szektort érintő friss hírekből ajánlunk.

Köszönjük, hogy figyelmével megtisztel bennünket!

Integráció vállalatirányítási- és ügyfélkapcsolati rendszerekkel

Ügyfeleink egyedi igényeire szabva vállalunk integrációt a FixVoIP IP PBX rendszerünk és az ügyfél vállalatirányítási rendszere között. Az integráció szintje, így a megvalósított funkciók is esetről esetre változnak, az alábbi három példa csak néhány, az egyedi megoldásaink közül.

Késmári INDECS követeléskezelő rendszer

Az integráció a követeléskezelő rendszerrel szerteágazó kényelmi funkciókat tesz lehetővé: hívásindítás, aktív hívások lekérdezése, híváslista lekérdezése és rögzített hívás hanganyagának átemelése. Az interfész HTTP alapú, az adatcsere JSON formátumban történik. Az integrációnak köszönhetően a felhasználó, bármilyen számítógépről egy szimpla böngésző segítségével képes hívásokat indítani, bejövő hívásokat logikailag ügyekhez kötni, illetve a rögzített hangfájlokat az ügyekhez csatolni, így mind az asztali telefonok, mind az ügyféladatbázist sokkal hatékonyabban és gyorsabban tudja kezelni, napi szinten megkönnyítve ezzel a munkáját.

Az összekapcsolódás több ügyfelünknél is megtörtént, közöttük a Magyar Faktorház Zrt, és a Budapesti Önkormányzati Követeléskezelő Kft.

Hexagon Consulting CRM

A megvalósított szolgáltatások között szerepel többek között a hívásindítás, egyedi azonosító tárolása a CRM részére a híváslistában, rögzítés letöltése. Az integráció immár három ügyfelünknél történt meg.

Actual Kronos CRM

Az MMMax Kft irodatechnikai alkatrészekkel fogalkozik, igényüknek megfelelően a CRM rendszerből átemelt telefonkönyvből tárcsázhatnak IP telefonkészülékeiken, illetve bejövő hívás esetén a hívószám mellett a telefonáló neve is megjelenik a készüléken. Az adatok átmelése egy Microsoft® SQL adatbázisszerverből történik.

Szeretnénk ezzel a hírlevéllel ügyfeleink figyelmét is felhívni a rendszerben rejlő lehetőségekre egyedi fejlesztésekkel kapcsolatban, keressenek bennünket bizalommal.

AstriCon & Asterisk 14

A 2016-os év második fele köszöntött be a nyár végével, idén ismét megrendezésre kerül a Digium® által rendezett Astricon konferencia, melynek keretében az idén az Asterisk nyílt forráskódú telefónia keretrendszer új verziójának bemutatása várható a tavalyi évvel ellentétben, amikor ugyanis ezt elhalasztották forráskód-verziókezelő migráció miatt. Az 14-es verzióban várható újdonságok között található új névfeloldó (DNS) alrendszer, SIP presence state PUBLISH támogatás, URL alapú média (hang) lejátszás, és ezen állományok átmeneti tárolása (media cache). A cég idén már megújították saját IP telefon kínálatukat, illetve tavaly, a kereskedelmi forgalomban kapható telefonközpotjukat, a SwitchVox szériát is frissítették 6-os verzióra.

Kiemelt munkáink

Synchron Lízing Zrt.

FixVoIP Business Edition (HP Proliant MicroServer Gen8 alappal), VoIP fővonalakkal, IP mellékekkel (Grandstream GXP1625 IP telefonokkal), hangrögzítés, hangposta, SMS küldés és IVR licencekkel valamint 2 csatornás VoIP GSM interfésszel. A rendszert Accutone fejbeszélő szettekkel is kiegészítettük.

Qualimed Hungary Kft.

FixVoIP Business Edition (HP Proliant MicroServer Gen8 alappal) 50 userrel, VoIP fővonalakkal, IP és analóg mellékekkel (Grandstream GXP2160, GXP1625 és Gigaset IP DECT telefonokkal), hangrögzítés, IVR licencekkel, TaxaWin állomásnaplózó szoftverrel.

10 millió felett a Raspberry Pi

A Raspberry Pi Fundation négy és fél évvel ezelőtt fogott bele a végletesen egyszerű, ám programozással számtalan dologra fogható miniatűr számítógépek gyártásába. A fiataloknak szánt oktatási segédeszköz aztán villámgyorsan meghódította a világot.

forrás: http://bitport.hu/10-millio-felett-a-raspberry-pi.html

Korábbi hírleveleink: http://www.fixconnect.hu/news/newsletter/

FixConnect Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
További információk: +36 1 445 0800
info@fixconnect.hu
www.fixconnect.hu

Ezt a levelet a FixConnect Kft. online direct-marketing szoftverén keresztül küldtük az Ön e-mail címére. Amennyiben ön mégis kéretlenül kapta a levelet, választhatja a leiratkozás lehetőségét alább.

Honlapunk | info@fixconnect.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem |