Tisztelt Partnerünk!

Nyári hírlevelünkben a júniusban megrendezésre került, Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan! rendezvényen történt eseményről írunk, ismertetjük legújabb munkáinkat, valamint az infokommunikációs szektort érintő friss hírekből ajánlunk.

Köszönjük, hogy figyelmével megtisztel bennünket!

2016 Június 9. Szolnok - Garden Hotel konferenciaterem

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében megrendezésre került Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan! rendezvényen cégünk, mint kiállító és előadó is részt vett.

A konferencia üzenete:

A hazai kkv-k jelentős lemaradásban vannak a digitális eszközök használatában európai versenytársaikkal szemben. A projekt célja, hogy olyan szemléletformáló tevékenységet végezzen, amelynek eredményeként a kkv-k megszabadulnak az informatikai eszközökkel szembeni fenntartásaiktól, meggyőződhetnek arról, hogy a vállalkozás életében a korszerű eszközök bevezetése a gazdaságosabb működést szolgálja, és ezáltal ledolgozzák a digitalizáció területén lévő hátrányukat, fokozzák versenyképességüket. Továbbá segítséget kapjanak ahhoz, hogy milyen pályázati források bevonásával tudnak elindulni a fejlődés irányába.
A gyakorlatban ez olyan fizikai eszközök, szoftverek vagy módszerek meghonosítását jelenti egy cég életében, amelyek kiváltják a hagyományos papíralapú feladatvégzést, vagy a meglévő – korszerűtlenné vált – informatikai megoldások cseréjét eredményezi.

A rendezvényre saját FixVoIP IoT központunkkal, komfort asztali IP telefonokkal, IP konferencia telefonnal és IP kaputelefonnal készültünk. A kiállított rendszert, a tisztelt érdeklődők élőben próbálhatták ki, kollégáink készséggel válaszoltak a felmerült kérdésekre.

  • Prezentációnkban igyekeztünk rávilágítani az ICT és a VoIP technológia, Kis – és Közép Vállalkozások számára nyújtott lehetőségeire.
  • Megfogalmaztuk, hogy az új kihívás az infokommunikációs rendszer integrációs lehetőségeiben rejlik, pld. Contact Center szoftver, GSM/SMS és CRM integráció, valamint külső és belső kontakt adatbázisok együttes használata.
  • Megvalósult projekteket, esettanulmányokat mutattunk be.


Kiemelt munkáink:

MM Max Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Infokommunikációs rendszer-telepítésünk az alábbiak szerint készült el:

FixVoIP Business Edition (HP Proliant MicroServer Gen8 alappal), VoIP fővonalakkal, IP mellékekkel (Grandstream GXP2160, GXP2130 IP telefonokkal), hangrögzítés, IVR licencekkel és 1 csatornás FixVoIP GSM interfésszel.

A sebességre mindig lesz igény

Magyarországon és Európában most a 30 és 100 megabit/másodperces internethálózatok kiépítése van napirenden. A következő hullám azonban már itt van a nyakunkon. A Deloitte szakértőinek számításai szerint 2016 végére a legalább egy gigabit/másodperces internetkapcsolatok száma globálisan a tízszeresére nőve eléri a 10 milliót. A növekedésnek két hajtómotorja van: az elérhető szolgáltatások számának emelkedése és ezzel együtt az árak csökkenése. Gigabites internetszolgáltatásból 2015 elején mintegy 80 volt a világon, az év végére azonban közel megduplázódott a számuk. Ezzel együtt az árak is meredeken zuhantak. 2012 végén még átlagosan 400 dollárért lehetett hozzájutni egy gigabites előfizetéshez; 2015 harmadik negyedévére ez 200 dollárra csökkent, a legolcsóbb ajánlat pedig 50 dollár alatt volt.

forrás: http://www.itbusiness.hu/Fooldal/technology/aktualis_lapszam/tech/A_sebessegre_mindig_lesz_igeny.html

Korábbi hírleveleink: http://www.fixconnect.hu/news/newsletter/

FixConnect Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
További információk: +36 1 445 0800
info@fixconnect.hu
www.fixconnect.hu

Ezt a levelet a FixConnect Kft. online direct-marketing szoftverén keresztül küldtük az Ön e-mail címére. Amennyiben ön mégis kéretlenül kapta a levelet, választhatja a leiratkozás lehetőségét alább.

Honlapunk | info@fixconnect.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem |