Tisztelt Partnerünk!

Aktuális hírlevelünkben FixVoIP rendszerünk újdonságait mutatjuk be, ismertetjük legújabb munkáinkat, valamint az infokommunikációs szektort érintő friss hírekből ajánlunk.

Köszönjük, hogy figyelmével megtisztel bennünket!

Cessio Követeléskezelő Zrt. - FixVoIP contact center hívás és munkaidő statisztikák

Korábbi ügyfelünknél még 2012-ben építettünk ki telefonközpontot, melyet később frissítettünk. Az elmúlt időszakban szoftverfejlesztési igényük keretében bővítettük rendszerünket hívásstatisztikai adatok megjelenítésével. A hívások darabszámára kattintva a hívásadatbázis releváns bejegyzései leszűrhetőek és amennyiben a hívások rögzítettek, visszahallgathatóak. Az alábbi képeken látható felhasználói felületek látványos módon is ábrázolják a telefonos munkatársak hívásainak mennyiségét és eloszlását napi, heti, havi és éves bontásban is.

A fejlesztésben fontos szempot volt, hogy a korábbi időszakokat is meg lehessen tekinteni ilyen módon a hívásadatbázisból. A munkatársa ki- és bejelentkeznek a telefonközpontba munkakezdés és a munkaidő lejártakor, illetve a törvény által előírt pihenőidő és az ebédidő is jól kimutatható az alábbi táblázatban és grafikonon.


Kiemelt munkáink:

Heroes Group Kft.

FixVoIP IoT Edition (Raspberry Pi3 alappal), VoIP fővonalakkal, IP mellékekkel (Grandstream GXP2160, GXP1625 IP, és GIGASET A510IP DECT telefonokkal), IVR licencel.

Contisys Artis Kft.

FixVoIP IoT Edition (Raspberry Pi3 alappal), VoIP fővonalakkal, IP mellékekkel (Grandstream GXP1625 IP telefonokkal), TP-Link PoE switch-el.

Kézzelfogható közelségben a 4G-s hanghívás

A több mint 25 éve velünk lévő hagyományos, GSM-alapú mobilhívás új generációja, a VoLTE jobb hangminőséget, jóval gyorsabb hívás felépülési időt, energiatakarékosabb működést és általában jobb felhasználói élményt ígér az előfizetőknek - többek között ezt sorolta fel a Magyar Telekom az új technológia előnyeként egy mai sajtórendezvényen, ahol a hazai újságíróknak először állt módjukban kipróbálni a 4G-alapú hanghívást egy tesztkörnyezetben. A VoLTE kereskedelmi bevezetése és széles körű elterjedése azért még várat magára, a hálózatok (beleértve a hálózatokon kommunikáló készülékek) felkészítése a célra pedig korántsem triviális feladat.

forrás: http://www.hwsw.hu/hirek/55608/volte-telekom-4g-lte-mobilhivas-mobilhang-hanghivas.html

Korábbi hírleveleink: http://www.fixconnect.hu/news/newsletter/

FixConnect Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
További információk: +36 1 445 0800
info@fixconnect.hu
www.fixconnect.hu

Ezt a levelet a FixConnect Kft. online direct-marketing szoftverén keresztül küldtük az Ön e-mail címére. Amennyiben ön mégis kéretlenül kapta a levelet, választhatja a leiratkozás lehetőségét alább.

Honlapunk | info@fixconnect.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem |