Tisztelt Partnerünk!

Legfrissebb hírlevelünkben szót ejtünk FixVoIP rendszerünk kedvelt kiegészítő eszközéről a több csatornás VoIP GSM adapterről, ismertetjük legújabb munkáinkat, valamint az infokommunikációs szektort érintő friss hírekből ajánlunk.

Köszönjük, hogy figyelmével megtisztel bennünket!

OpenVox VS-GW1202 GSM gateway

Az OpenVox VS-GW1202 GSM az iparág első nyílt forráskódú Asterisk alapú GSM-VoIP átjárója a kis- és középvállalatok számára. Az átlátható grafikus felület (GUI) és az egyedi moduláris felépítés révén a felhasználók könnyedén beállíthatják az igényeiknek megfelelő átjárót, amely a gyári képességeken felül AMI interfésszel (API) továbbfejleszthető.

A VoxStack család 3 GSM átjáróból áll, a VS-GW1202, VS-GW1600 GSM és a VS-GW2120 sorozat. Az új VS-GW1202-8G moduláris felépítése révén 2 GSM egységgel szerelhető, melyek által 4 vagy 8 GSM csatornával és 2 ethernet csatlakozóval rendelkezhet. Tervezése során szempont volt a kodekek és jelző protokolok széles skálájának támogatása (G.711A, G.711U, G.729, G.722, G.723, G.726, GSM & SIP,) a GSM hálózattal való összeköttetéshez, így gyorsan csökkenthetőek a telekommunikációs költségek és növelhető a megtakarítás. A VoxStack átjárók egyedi kialakításának köszönhetően mindkét SIM kártya és GSM csatoló modul hot-swap rendszerű, így a felhasználók könnyen hozzáadhatnak, eltávolíthatnak modulokat bővítés vagy csere esetén. Minden GSM modul különálló asterisk rendszert futtat!

Támogatja az SMS küldést, fogadást, csoportos küldést és az SMS to email-t is. A GSM átjáró tökéletesen kompatibilis asterisk, Elastix, trixbox, 3CX, FreeSWITCH sip szerver rendszerekkel és a VOS VoIP üzemeltetési platformmal. Korábban már írtunk a FixVoIP SMS képességeiről, melyek korábban csak a Huawei USB GSM modemjeivel működnek. Az ügyféligény keretében készül fejlesztés, mely lehetővé teszi SMS-ek küldését és fogadását ilyen OpenVox GSM átjárón keresztelül is, a korábbi jól megszokott felületen kersztül.

Kiemelt munkáink:


GÉPBÉR-Hungária Kft.

Infokommunikációs rendszer-telepítésünk az alábbiak szerint készült el:

FixVoIP Business Edition (HP Gen8 microserver alappal), VoIP fővonalakkal és mellékekkel, IVR és hívásnaplózás licencekkel, 2x8 csatornás VoIP GSM adapterrel a céges mobilkommunikáció központosított, intelligens kezelésére.

AQUA-Filt Kft.

Infokommunikációs rendszer-telepítésünk az alábbiak szerint készült el:

FixVoIP IoT Edition (Hardkernel Odroid C1 alappal, 14 user) 8 Grandstream és 1 Gigaset DECT IP telefonnal, személyre szabott és komplex IVR licencel. Fővonali oldalon 2 analóg vonallal és 2 FixVoIP GSM dongle -el a mobil irányok illesztésére.

Lehet, hogy az Ön routere is átjáróház?

Hetven gyártó négyezer eszközéből rengeteg azonos HTTPS tanúsítványt és titkosítási kulcsot használ – állítja a SEC Consult saját kutatására hivatkozva. A cég egy komoly kutatási projekt után arra jutott, hogy a netre kapcsolt eszközök legalább 9 százalékát érinti a probléma: internetes gatewayeket, routereket, modemeket, IP kamerákat, VoIP-telefonokat és így tovább.

forrás: http://bitport.hu/lehet-hogy-az-on-routere-is-atjarohaz.html

Korábbi hírleveleink: http://www.fixconnect.hu/news/newsletter/

FixConnect Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
További információk: +36 1 445 0800
info@fixconnect.hu
www.fixconnect.hu

Ezt a levelet a FixConnect Kft. online direct-marketing szoftverén keresztül küldtük az Ön e-mail címére. Amennyiben ön mégis kéretlenül kapta a levelet, választhatja a leiratkozás lehetőségét alább.

Honlapunk | info@fixconnect.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem |