Tisztelt Partnerünk!

Nyár végi hírlevelünkben visszatekintünk FixVoIP infokommunikációs rendszerünk elmúlt hat évére, ismertetjük legújabb munkáinkat, valamint az infokommunikációs szektort érintő friss hírekből ajánlunk.

Köszönjük, hogy figyelmével megtisztel bennünket!

FixVoIP múlt és jelen:

Valamikor hat évvel ezelőtt kezdődött amikor még mindenki, jórészt Barebone PC –re igyekezett fejleszteni különféle Linux disztribúciók fölé, nyílt forráskódú – az interneten elérhető és letölthető – Asterisk szoftvert. Ebben az időben fejlesztő mérnök kollégánk új ötlettel állt elő, miszerint router hardver alapra cserélné a drágább PC –s konfigurációt. Akkoriban a fejlesztési beruházás kimerült abban, hogy vásároltunk egy ASUS WL-500gP eszközt és hozzá egy pendrive-ot.  Elkezdődött a fejlesztés, majd egy sor teszt következett, és hamarosan letelepítettük az első prototípust (meglévő ügyfelünk ID Display Kft.). Kedvező ár/érték arány mellett tudtunk versenyezni a hazai konkurenciával. A következő lépcső az ASUS RT-N16 -os hardver, ami elődjénél dupla kapacitással bírt.

Az RT-N16 fontosabb paraméterei:
Processzor: Broadcom BCM4716, @480MHz
Flash: 32MB
Memória: 128MB

A konfiguráció majd 3 évig szolgálta ki az ügyfeleink igényeit. 2013-ban jött a következő eszköz ASUS RT-N66U, mai napig telepítünk erre az alapra:

Dual Band N-Router (2.4GHz and 5GHz bands)
Processzor: Broadcom BCM4706 @600MHz
Flash: 32MB
Memória: 256MB

És ebben az évben itt van a Raspberry Pi, ami minden képzeletet felülmúlt. Nagyon szeretjük ezt a parányi, mégis bivalyerős hardvert:

Processzor: Broadcom BCM2836 @900MHz
Memória: 1GB
4 x USB 2.0 port

Kiemelt munkáink:

InterÖnt Kft.

Infokommunikációs rendszer-telepítésünk az alábbiak szerint készült el:

FixVoIP IoT Edition (Raspberry Pi alappal, 3 user) 2 Grandstream IP telefonnal, és 1 fax mellékkel.

DB-Swiss Kft.

Infokommunikációs rendszer-telepítésünk az alábbiak szerint készült el:

FixVoIP Business Edition (HP G8 microserver alappal, 8 user), SIP vonalakkal a vezetékes irányok illesztésére, IVR, hívásnaplózás, valamint hangrögzítés licencekkel, GSM dongle-el az SMS szolgáltatások elérésére, Cisco SPA504 és SPA508 IP telefonokkal.

Csoportmunka konzumerizáció idején

A megbeszélések gyakoribbá válása és csökkenő értéke közötti ellentmondás ellenére mégis kevesen vitatnák, hogy az együttműködés, a csoportmunka nélkülözhetetlen az üzleti célok eléréséhez. Megbeszélésekre továbbra is szükség lesz a vállalatoknál, azonban a mobil és rugalmas munkavégzés, a konzumerizáció hatásának kitett munkahelyek korában a hagyományos, tárgyalós, kivetítős értekezletek egyre kevésbé működnek - állapította meg az Ovum tanulmányában (Collaboration 2.0), amelyet a LogMeInnel közösen készített.

forrás: http://computerworld.hu/computerworld/csoportmunka-konzumerizacio-idejen.html

 

Korábbi hírleveleink: http://www.fixconnect.hu/news/newsletter/

FixConnect Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
További információk: +36 1 445 0800
info@fixconnect.hu
www.fixconnect.hu

Ezt a levelet a FixConnect Kft. online direct-marketing szoftverén keresztül küldtük az Ön e-mail címére. Amennyiben ön mégis kéretlenül kapta a levelet, választhatja a leiratkozás lehetőségét alább.

Honlapunk | info@fixconnect.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem |