Tisztelt Partnerünk!

Nyári hírlevelünkben az AVAYA új WIFI megoldásáról állítottunk össze bemutató anyagot, ismertetjük legújabb munkáinkat, valamint az infokommunikációs szektort érintő friss hírekből ajánlunk.

Köszönjük, hogy figyelmével megtisztel bennünket!

Avaya WLAN 9100:

Az Avaya WLAN 9100 sorozata olyan teljesítményt és kiszámíthatóságot biztosít, mint egy vezetékes kapcsolat a mobil felhasználóknak, és a modern vezeték nélküli irodáknak. Felhasználói, és alkalmazásszintű átláthatósággal, és kontrollal segíti, hogy a biztonság megőrzése mellett korlátlan hozzáférése legyen mindenkinek azokhoz az alkalmazásokhoz, és szolgáltatásokhoz, amik a legértékesebb az üzletek kötéséhez szükségesek. Az Avaya WLAN 9100 olyan egyszerű, de erőteljes megoldás ami alkalmazkodni tud bármilyen cég profiljához, és a változásokat, fejlődést is kiválóan lehet vele követni. Megtérülő befektetés az elkerülhetetlen sávszélesség növekedéssel szemben.

A következő Top 10 lista egy kis betekintést nyújt a WLAN 9100 sorozat előnyeibe:

1. Technikus mentes “n-ről ac-ra”
Az Avaya WLAN 9100 -el megteheti, hogy megveszi a 802.11n technológiát, és amikor az eszközei készen állnak rá, egy egyszerű szoftver upgrade keretében megszerezheti hozzá a 802.11ac szabványt (A legfrissebb WLAN ipari standard ami gigabit sebesség elérését teszi lehetővé vezeték nélkül). Más gyártóknál ez jelenleg csak eszközcserével megoldható, mely nagyban növeli a költségeket, és plusz munkát eredményez.

2. Alkalmazás kontroll
Az Avaya WLAN 9100 biztosítja, hogy a fontos üzleti alkalmazásokat nem fogják hátráltatni személyes, szórakoztatási célú alkalmazások. Több mint 1300 közismert alkalmazást tud alapból fölismerni, amelyet blokkolhatunk, korlátozhatunk, vagy QoS (prioritás skála) szabályozhatunk direktben, már a hálózatra lépés pillanatában, tehát nem szükséges ezeknek az egész irodai hálózaton végigmenniük, hogy majd a tűzfal foglalkozzon velük.

3. 70%-al több sávszélesség*
Az Avaya WLAN 9100 rádiói szoftveresen programozhatóak. Ezáltal egyénileg alakíthatjuk a cégnél jellemző kliensek elvárásaihoz az AP-ket, szemben a többi gyártó megoldásával, ahol az AP rádiója fixen beállított. (pl. szinte minden 802.11ac rádió egyik jele fix 5GHz-es, és a másik 2,5GHz-es), a WLAN 9100 esetében beállíthatjuk a klienseket legjobban kiszolgáló verziót. Amennyiben az összes céges eszköz 2,4GHz-et használ, akkor beállíthatjuk mindkét rádiót 2,4GHz-re, így sokkal jobban kiszolgálva a klienseket, és megszűntetjük a fölösleges 5GHz-es jelszórást. Amikor később változik az eszközpark, mi csak pár kattintással ismét egyénileg módosíthatjuk.

* A 70%-al több sávszélesség alább kalkulálható:
    - Industry-standard 802.11ac, 3x3 AP:Radio 1 = 225Mbps (2.4GHz);Radio 2 = 1.3Gbps (5GHz) = Max Bandwidth = 1.525Gbps
    - Avaya 802.11ac, 3x3 AP: Radio 1 =1.3 Gbps(5Ghz) and Radio 2 (5GHz) = 1.3 Gbps =Max bandwidth = 2.6 Gbps

4. Felhő menedzsment
A meglévő helyi menedzsment mellett az AVAYA a 9100-as sorozatához felhő alapú menedzsment lehetőséget is kínál, ezzel csökkentve az IT megoldás komplexitását, és így lehetővé téve, hogy az adminisztrátorok a vezeték nélküli hálózatot gyorsan és könnyedén tudják kezelni bárhonnan. Ez különösen kedvező lehet az olyan kisebb vállalatoknak akiknél az IT kisebb létszámú. A felhő megoldással kevesebb extra ismeret szükséges a WLAN üzemeltetéséhez, és a megoldás komplexitása is nagyban csökken. Minden gyártónál a felhőszolgáltatás szolgáltatási díj ellenében működik, de amíg más gyártóknál a szolgáltatás megszűntetésekor az AP-k is megszűnnek üzemelni, addig az AVAYA AP-i csak szimplán átállnak helyi menedzsmentre, és nem történik semmilyen szolgáltatás kiesés a vezeték nélküli hálózaton.

5. Fabric az AP-ban
Az Avaya egyedi Fabric Connect technológiája, ami a 2014-es Sochi olimpián mutatkozott be, most a vezeték nélküli Edge hálózaton is megjelenik. Az eredmény? Egy egyszerűbb, és könnyebben megvalósítható, és kezelhető hálózat, ami zero-touch provizionálást, és gyorsabb üzemkész állapotot tesz lehetővé. Hibamentes működéshez vezet.

6. Elosztott Kontroller
Az Avaya WLAN 9100 sorozat beépített 2 szintes architektúrája csökkenti a kiépítési költségeket, mert nem szükséges egy redundáns kialakításhoz külön WLAN kontrollert sok pénzért beszerezni. Maga a kontroller funkcionalitás be van építve minden AP-be, így az alkalmazásszintű szűrés, biztonság, szűrés, QoS, analízis funkciók mind már alapból elérhetőek egy AP beüzemelésével is. Ez megszűnteti a jellemző kontrollert mint szűk keresztmetszet problémáját, valamint többé nem jelenthet veszélyt az egész vezeték nélküli hálózatra nézve sem a Kontroller esetleges meghibásodása, mint "Single-Point-Of-Failure".

7. Fejlett rádiójel kezelési lehetőségek
Az Avaya WLAN 9100 tovább javítja a felhasználói élményt abban a tekintetben is, hogy több olyan funkciót valósít meg, amely jelenleg teljesen egyedi a WLAN piacon. Roaming asszisztens a Sticky klienseknek, Bonjour optimizáció, szoftveresen programozható rádiók, az AP-k közötti load-balancing (terhelés megosztás), HoneyPot support (A nem megfelelő SSID-k lekéregetésének „elcsöndesítése” a kliens eszközökön, így a rádió interferencia jelentős csökkentése). A fejlett RF képességeinek köszönhetően a WLAN 9100 biztosítja, hogy a felhasználók kiváló minőségű vezeték nélküli szolgáltatást élvezhessenek.

8. AP-k minden körülményhez
Az Avaya WLAN 9100 sorozat széles körű portfóliót nyújt minden igényhez. A kínálatban beltéri AP-k találhatóak 802.11n, 802.11ac megoldások 2 rádióval, nagy sűrűséghez 4 rádióval, 2x2, és 3x3 MIMO opciókkal. A kültéri AP a kegyetlenebb időjárási viszonyokat, de az ipari durvább környezetet is jól bírja, és széles választékban lehet hozzá csatlakoztatni irányított, és körsugárzó külső antennákat.

9. Intuitív Menedzselhetőség
A WLAN Orchestration System (WOS) olyan lehetőségeket tesz az adminisztrátorok kezébe, amivel elő és utó tervezéseket végezhetnek, konfigurálhatnak, érvényesíthetnek terveket, vagyis könnyedén optimalizálhatják a WLAN 9100 infrastruktúráját.

10. Még biztonságosabb hálózati kapcsolat
Szabályozza a hálózati hozzáférést a vendégek számára, és a BYOD (Bring-Your-Own-Device) eszközöknek az AVAYA Identity Engine segítségével. Az AVAYA Identity Engine részletesen szabályozni tudja, hogy az alkalmazottak a saját eszközeikkel " Ki, Mivel, és Mit" érhet el a hálózaton. Az eszközökről eszköz "ujjlenyomat"-ot készít, mely követhető, és elemezhető, de mindeközben nem érinti a privát tartalmakat az eszközön, csak a céges hálózattal való kommunikációját monitorozza, így könnyen kezelhetővé válnak az alkalmazottak eddig biztonsági kockázatot jelentő esetleg kémvírusokkal fertőzött vezeték nélküli eszközei.

Kiemelt munkáink:

Wellness Time Kft.

Infokommunikációs rendszer-telepítésünk az alábbiak szerint készült el:

FixVoIP - IoT Edition (Raspberry Pi alappal, 5 user) 4 csatornás (meglévő) analóg GSM interfésszel a mobil irányok illesztésére, IVR, hívásnaplózás, valamint hangrögzítés licencekkel, asztali IP telefonokkal, Accutone fejbeszélő szettekkel kiegészítve.

T. Nagy Tamás Kft.

Infokommunikációs rendszer-telepítésünk az alábbiak szerint készült el:

FixVoIP Light Edition (ASUS router alappal, 10 user), analóg fővonalakkal a vezetékes irányok illesztésére, IVR, hívásnaplózás, valamint hangrögzítés licencekkel, különféle asztali és IP DECT telefonokkal, valamint GSM dongle -el a mobil irányok illesztésére.

Újgenerációs DECT telefon családoknak

Ahogy nagyon sok technológiai újítás, úgy az Ily megszületését is valamilyen személyes tapasztalat segítette elő. Ez esetben az Insensi nevű startup alapítója és CEO-ja szembesült azzal, hogy mennyire nehéz úgy kommunikálni az otthon lévő családdal, hogy abban a gyerekek is probléma nélkül részt vehessenek. Ebből az alapgondolatból fejlődött ki az Ily, ami nem mobil, de Android fut rajta.

forrás: http://bitport.hu/uj-kommunikacios-eszkoz-csaladokra-tervezve

 

Korábbi hírleveleink: http://www.fixconnect.hu/news/newsletter/

FixConnect Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
További információk: +36 1 445 0800
info@fixconnect.hu
www.fixconnect.hu

Ezt a levelet a FixConnect Kft. online direct-marketing szoftverén keresztül küldtük az Ön e-mail címére. Amennyiben ön mégis kéretlenül kapta a levelet, választhatja a leiratkozás lehetőségét alább.

Honlapunk | info@fixconnect.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem |