Tisztelt Partnerünk!

Friss hírlevelünkben a Panasonic NS500 IP telefonközpontjáról állítottunk össze bemutató anyagot, ismertetjük legújabb munkáinkat, valamint az infokommunikációs szektort érintő friss hírekből ajánlunk.

Köszönjük, hogy figyelmével megtisztel bennünket!

 

Panasonic NS500 IP hibrid kommunikációs szerver

Az NS500 modulrendszerben bővíthető alközpont, mely alapkiépítésben 6 analóg (CID-es) fővonalat, 2 digitális portot (DXDP-vel 4 készülék üzemeltethető róla) és 16 hívószámkijelzős, analóg mellékállomást tartalmaz. A rendszer teljes kapacitása fővonali oldalon 190 csatorna, míg mellék oldalon akár 288 mellékállomást is képes kiszolgálni (akár 128 analóg és/vagy 128 IP mellék kapacitással). A szerver hagyományos (TDM) technológiai elven működő kártyákkal bővíthető, mind fő-, mind mellékállomási oldalon. Jelenleg hagyományos módon analóg és ISDN primer és BRI fővonalakkal, valamint 8/16 portos digitális és analóg mellékállomási kártyákkal bővíthető. Az alközponthoz választható hibrid (4 digit + 4 analóg) mellékállomási bővítőkártya is, amennyiben a meglévő analóg rendszer készülékeket (KX-T7700) szeretnénk használni. A digitális bővítőkártyák támogatják a régebbi készülékek közül a KX-T7400, T7500, T7600 és a DT300-as család tagjait.

Amikor egy-egy kabinetben az opcionális bővítőkártyák száma elérte a maximális kiépítést, egy bővítő kabinettel bővíthetjük a rendszert. A modulok egy patch kábelen keresztül (min. Cat5e) kapcsolhatók össze. A NS500 PBX természetesen támogatja az IP alapú eszközök csatlakoztatását is, legyen szó SIP alapú VoIP, vagy társközpontoknál használatos H.323-as protokollt támogató fővonalról. IP mellékállomási oldalon az MGCP protokollt használó NT300-as és NT500-as család, SIP alapon pedig a KX-UT család támogatott. A Panasonic nagy hangsúlyt fordít a más gyártók készülékeinek NS PBX-be integrálására is. Egyre bővül azon neves SIP készülékgyártók sora, amely gyártók eszközei az NS család funkcióit egyre nagyobb számban képesek használni. A funkciók és az IP képesség az NS1000 aktiváló kulcsaival aktiválhatóak.

A Panasonic aktuális promóciói

Panasonic NS500 telefonközpont – akciós áron!

Komplett Panasonic NS500 telefonközpont irodájába kedvező áron, mely tartalmazza:

        • 6 db analóg fővonali portot, VoIP DSP kártyát,
        • 16 db analóg, 2 db digitális és 4 db IP mellékállomást és 2 port DISA -t (alap IVR 2 egyidejű hangcsatornán).
        • 1 db PANASONIC KX-NT551X-B és 1 db PANASONIC KX-NT553X-B IP telefonkészüléket

 

A telefonközpont és 2 vadonatúj készülék
akciós ára:
299.900 Ft (+ÁFA)

 

Kiemelt munkáink:

Color Sped Kft.

Az Érdi székhelyű magánvállalkozás 10 éve specializálódott Magyarország-CsehKöztársaság és Szlovákia közötti szállításokra. Minden nap indít gyűjtő kamionokat ezen országok több pontjára. Kiépített szállításirányítási és ügyfélkapcsolati rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy áraikat az egyéni igényekhez és elvárásokhoz igazítsák.
Infokommunikációs rendszer-telepítésünk az alábbiak szerint készült el:
FixVoIP Light Edition (ASUS RT-N66 alappal) SIP trunk-el a vezetékes irányok illesztésére, valamint IP telefonokkal és VoIP gateway-el az analóg mellékállomások kiszolgálására.

Budacolor Festékgyár Kft.

A BUDACOLOR Festékgyár Kft., Az Olaszországi Samor csoport tagja, mely nyomdaipari festék, és bevonó-anyag gyártással foglalkozik és Budapest XXII. kerületében működik 1993-óta. A telephelyen Bosch Integrál I3E alközpont működött 2015 február végéig, melyet kollégáink FixVoIP Light Edition rendszerre cseréltek le. A korszerű IP PBX VoIP asztali telefonokkal és IP DECT készülékekkel lett felszerelve.

Zöld lámpát kapott a VoIP a Vodánál

A VoIP alapú alkalmazások, szolgáltatások használata egyre nagyobb arány a felhasználók körében. A Skype, Viber, WhatsApp, és hasonló applikációk képességei kellő fejfájást okoznak a mobilszolgáltatóknak, mivel az ezeken keresztül folyó szöveg, vagy hang alapú kommunikáció nem az operátor hálózatán jelenik meg, ami forgalomcsökkenést és ezzel együtt bevételkiesést okozhat.

forrás: http://bitport.hu/zold-lampat-kapott-a-voip-a-vodanal

Korábbi hírleveleink: http://www.fixconnect.hu/news/newsletter/

FixConnect Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
További információk: +36 1 445 0800
info@fixconnect.hu
www.fixconnect.hu

Ezt a levelet a FixConnect Kft. online direct-marketing szoftverén keresztül küldtük az Ön e-mail címére. Amennyiben ön mégis kéretlenül kapta a levelet, választhatja a leiratkozás lehetőségét alább.

Honlapunk | info@fixconnect.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem |