Tisztelt Partnerünk!

Aktuális hírlevelünkben az adatbiztonságra fókuszálunk és bemutatjuk, a FixConnect Kft. legújabb szolgáltatását. Ismertetjük a már átadott munkáinkat, valamint az infokommunikációs szektort érintő friss hírekből ajánlunk.

Köszönjük, hogy figyelmével megtisztel bennünket!

Cégünk új szolgáltatása, folyamatos adatbiztonság + telefon alközpont karbantartás, már havi nettó 9 900 Ft –tól! (a részletekről kérjük érdeklődjön)

A FixTÁR olyan 3 az 1-ben szolgáltatás, mely folyamatosan védi cége adatainak biztonságát. Legyen az adatvesztés, tűzkár, lopás vagy valaki, akit távol akar tartani céges dokumentumaitól.

Saját szerver

A FixTÁR helyi céges hálózatába történő integrálásával (akár vezetékes, akár WiFi), Ön egy saját szervert kap, ami közös meghajtóként bármelyik számítógépről elérhető. A felhasználók egyedi jogosultságokkal rendelkeznek, így a munkatársak csak azokhoz az adatokhoz férnek hozzá, amik a munkájukhoz feltétlenül szükségesek. Dokumentumai egy helyen, védve vannak, a jogosultak számára egyszerűen elérhetőek, nem szükséges e-mailben küldözgetni az információkat egymás között.

Adatmentés

Mostantól semmi sem veszhet el! A FixTÁR segítségével adatairól folyamatosan külső másolat is keletkezik az FixConnect Kft. szerverein, azaz ha az Ön irodájában valamennyi számítógép meg is semmisülne, az adatok az eredeti állapotnak megfelelően hiánytalanul megvannak. A FixTÁR bármilyen fálj tárolására alkalmas, legyen az word, excel dokumentum, képek, videók, vagy bármilyen egyedi program által készített mentés.

Titkosítás

A FixTÁR nagy biztonságú, amerikai katonai célokra is használt titkosítással véd. Az egyedi mesterjelszó nélkül az adatállományok csak értelmetlen karakterhalmaznak látszanak. A mesterjelszót csak ÖN ismeri, e nélkül a titkosító kulcsot nem lehet visszafejteni, a FixTÁRon tárolt adatokhoz SENKI, semmilyen módon nem tud hozzáférni. Az automatikus mentés során a már titkosított adatok kerülnek eltárolásra, azaz ha bárki hozzá is férne a másolathoz, azok tartalmát ugyanúgy nem ismerheti meg, mintha a FixTÁRat lopná el.  

A FixTÁRon található adatokról naponta automatikusan titkosított mentés készül az általunk üzemeltetett adatközpontokba, fizikailag több helyre szétosztva. A mentés folyamatosan történik, azaz a távoli központokban mindig a FixTÁR legfrissebb állapota kerül eltárolásra. A FixTÁR kiesése esetén (lopás, sérülés, megsemmisülés, stb.) a távolban mentett titkos adatok a mesterjelszó ismeretében visszanyerhetőek és hozzáférhetőek. 

A FixTÁR bármilyen okból történő kiesése esetén a távoli adatközpontokban tárolt adatok visszanyerhetőek. A FixTÁRon levő adatokhoz illetéktelen személy a mesterjelszó ismerete nélkül nem tud hozzáférni, azok tartalmáról, számáról, típusáról, keletkezésének idejéről semmilyen információt nem tud szerezni. A FixTÁR valódi tulajdonosa az eredeti gép megsemmisülése esetén is hozzájuthat adataihoz, anélkül, hogy azokat bárki jogosulatlanul megtekintette volna, és egy új FixTÁR rendszerbeállításával a réginek valamennyi lehetőségével rendelkezhet. (a FixTÁR által használt titkosítást sem magán, sem állami szervek a jelenlegi számítástechnikai tudás és eszközpark használatával nem tudják feltörni. Ez ugyanakkor azt is jelenti, hogy amennyiben a mesterjelszó megsemmisült, a FixTÁRon tárolt adatokhoz semmilyen módon nem lehet hozzáférni, még a FixTÁR fejlesztőinek sem)

Műszaki paraméterek

Méret: 279 x 262 x 373mm
Súly: 7.7 kg
Operációs rendszer: Embedded Linux

Használható a következő operációs rendszerekről: Microsoft Windows 2000, XP, Vista (32 / 64-bit) Windows 7 (32 / 64-bit) Windows Server 2003/2008 Apple Mac OS X Linux & UNIX *BSD

Adminisztrációs felület:
Magyar nyelvű felület
HTTPS protokollon
SSL tanusítvány
Telítettség jelzés
Eseménynapló
Valósidejű lista a kapcsolódó felhasználókról

Titkosítás:
AES 256-bit

Adatmentés:
Telephelyen kívülre (off-site)
AES/RSA-CBC titkosítás Automatikusan minden nap, előre beállított időpontban
Titkosított csatornán (kétszeres titkosítás)
Teljes visszaállítás az off-site mentésből

Felhasználó és jogosultság kezelés:
Korlátlan számú felhasználó
Minden felhasználónak saját hálózati felhasználónév és jelszó
Minden felhasználónak saját hálózati megosztás (share)
Közös file-terület (Public)

Böngésző kompatibilitás:
Internet Explorer 6 és újabbak
Firefox 3 és újabbak
Safari 3 és újabbak
Google Chrome minden verzió
Opera 9 és újabbak
Szinte bármelyik további ismert böngésző

Kiemelt munkáink:

Power Source Energy Components Kft.

FixVoIP light alközpont, 1 csatornás GSM interfész, IVR, hívásnaplózás és hangposta licencek. Grandstream, Gigaset IP telefonok és Accutone fejbeszélők kerültek telepítésre.

Megawatt Kft.

FixVoIP light alközpont, és hangposta licenc. Grandstream IP telefonokkal, a korábban általunk telepített Hybrex alközpont cseréjével.

Brite Könyvelő, Tanácsadó Kft.

FixVoIP light alközpont, 1 csatornás GSM interfész, IVR licenc. Gigaset és Grandstream IP telefonok. 

B&P Pénzügyi Tanácsadó ésKönyvszakértő Kft.

FixVoIP light alközpont, Grandstream IP telefonokkal, a korábban általunk telepített Hybrex alközpont cseréjével.

H1 Telekom Kft.

FixVoIP Business Edition hangrögzítő rendszer, partnerünknél korábban telepített AVAYA alközponttal integrálva.

Vezetékes telefónia a háztartásokban

Még mindig a pstn (public switched telephone network) számít a legelterjedtebbnek a fixtelefon-megoldások közül a hazai háztartásokban – állapítja meg a Magyar Infokommunikációs Jelentés legutóbbi elemzése. Az átfogó kutatássorozat több mint egy évtizede monitorozza a távközlési és informatikai piacokat, az adatsorok pontosan kirajzolják a lakosság és az üzleti szféra trendjeit, a kereslet és a használati szokások változásait.

forrás: http://www.itbusiness.hu/Fooldal/hetilap/piackutatas/Vezetekes_telefonia_a_haztartasokban_10.html

 

Korábbi hírleveleink: http://www.fixconnect.hu/news/newsletter/

FixConnect Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
További információk: +36 1 445 0800
info@fixconnect.hu
www.fixconnect.hu

Ezt a levelet a FixConnect Kft. online direct-marketing szoftverén keresztül küldtük az Ön e-mail címére. Amennyiben ön mégis kéretlenül kapta a levelet, választhatja a leiratkozás lehetőségét alább.

Honlapunk | info@fixconnect.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem |