Tisztelt Partnerünk!

Aktuális hírlevelünkben FixVoIP központunkhoz tervezett fejlesztéseink közül válogattunk, ismertetjük legújabb munkáinkat, valamint az infokommunikációs szektort érintő friss hírekből ajánlunk.

Köszönjük, hogy figyelmével megtisztel bennünket!

Wallboard

Márciusban hónapban új fejlesztési kérés érkezett a FixConnect munkatársaihoz. FixVoIP Business Edition –t használó ügyfelünknél jelentkezett az igény, hogy a bejövő hívások kezelői csoportba érkezzenek és a munkatársak ki/be tudjanak jelentkezni a csoport-tagságba, ezáltal is csökkentve az ügyfelek várakozási idejét. Ez mellesleg a FixVoIP rendszerben alapszolgáltatás, konfigurációs beállítások után máris működőképes.

A Tisztelt Ügyfelünk még arra is igényt tartott, hogy ezen állapotot egy központosított felületen lehessen követni. A végén odáig „fajult” a fejlesztés, hogy egy komplett wallboard-ot készítettünk, olyat mint amilyet profi ügyfélszolgálatok profi call-centerekben alkalmaznak.

Legújabb munkáink:

Magyar Református Egyház Szeretetszolgálati Iroda

A Szeretetszolgálati Iroda az intézményi diakónia segítésével, a gyülekezeti diakónia fejlesztésével, pályázati-közbeszerzési segítségnyújtással és felnőttképzéssel is foglalkozik. Párbeszédet folytat a társadalommal és a kormányzattal.
Március hónapban 70 felhasználós FixVoIP Business Edition –t helyeztünk üzembe, fővonali oldalon 2 ISDN BRI –vel, valamint 2 csatornás FixVoIP GSM interfésszel.
30 db Grandstream GXP1405 IP telefon került az asztalokra.
Fontos szempont volt a projekt elnyerésében, - a FixVoIP központoknál már megszokott – ügyfelünk igényeihez igazított ár/érték arány harmóniája.

Pilisi Parkerdő Zrt. – Budakeszi Erdészet

A Budakeszi Erdészetnél légkábelezéssel – meglévő nyomvonalon – integráltunk cat5e passzív számítógép hálózati végpontot az erdészet gerinchálózatához, ill. aktív wireless eszközt üzemeltünk be a kívánt részleg internettel történő lefedésére.

Grandstream GXP1405HD VoIP telefon bemutatása:

Kétvonalas belépő szintű SIP telefon, amely a kiváló hangminőségen túl rengeteg hasznos funkciót kínál.
További fontos tulajdonsága a biztonságos és egyszerű kezelhetőség, a kiváló hangminőség, 2 párhuzamos vonal, kijelzővel ellátott üzenetrögzítő, beépített kihangosító, két 10/100 Mbps-os Ethernet port, támogatja a PoE szabványt (Power over Ethernet) melynek segítségével közvetlenül az Ethernetről kapja a betápot, intuitív felhasználói felület, LCD kijelző több nyelvű támogatással, valamit tartalom átszabhatóság XML segítségével, automata telefonkönyv szinkronizáció XML használatával. 

Teljesen internetesítik a hazai telefonálást

Magyarországon 2016-ra valósulhat meg az, amit Macedóniában már megcsináltak: lekapcsolták az összes régi telefonközpontot, minden szolgáltatás egységes hálózaton fut, az ügyfelek pedig kevesebbet fizetnek.

forrás: http://www.origo.hu/techbazis/20140228-halozatfejlesztes-ip-digitalis-magyarorszag-trend-teljesen-internetesitik-a-magyar-tavkozlest.html

 

Korábbi hírleveleink: http://www.fixconnect.hu/contact-us/newsletter/

FixConnect Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
További információk: +36 1 445 0800
info@fixconnect.hu
www.fixconnect.hu

Ezt a levelet a FixConnect Kft. online direct-marketing szoftverén keresztül küldtük az Ön e-mail címére. Amennyiben ön mégis kéretlenül kapta a levelet, választhatja a leiratkozás lehetőségét alább.

Honlapunk | info@fixconnect.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem |