Tisztelt Partnerünk!

Jelen hírlevelünkben az AVAYA infokommunikációs rendszer video megoldását mutatjuk be, az infokommunikációs szektort érintő friss hírekből válogattunk, valamint ismertetjük legújabb munkáinkat.

Köszönjük, hogy figyelmével megtisztel bennünket!

Radvision „a’ la” AVAYA

A Radvision 1992-es megalakulását követően úttörő munkát végzett az IP alapú multimédiás kommunikáció és konferencia szolgáltatások bevezetésében illetve terjesztésében. A cég irodái, fejlesztési központjai szerte Amerikában, Európában és Ázsiában találhatóak. Mint fejlesztő és gyártó, kifejezetten a végfelhasználói igényekhez rugalmasan illeszkedő magas színvonalú video, hang és adatátviteli infrastruktúrát hozott létre bármilyen (ISDN, IP, 3G) hálózaton. 2012-ben az Avaya akvizíciója révén csatolták az óriásvállalathoz, a video-kommunikációs iparág elismert szereplőjét.

Virtuális tárgyalóterem


A Vállalkozások költséges konferenciaterem bérletet, továbbá jelentős utazási és munkaidő veszteséget spórolhatnak meg, a RADVISION SCOPIA XT 1000 (1200) videokonferencia eszközével és a RADVISION SMB csomag használatával.

A virtuális tárgyalóterembe munkatársak, partnerek időtől és tértől függetlenül bármikor, találkozhatnak akár 720p CP HD minőségű video kommunikációs kapcsolaton keresztül. Használhatnak szabványos videokonferencia eszközöket, továbbá SCOPIA Desktop és SCOPIA Mobile V3 klienseket attól függően, hogy PC-ket vagy személyes mobil eszközeiket részesítik előnyben.

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=48MkJJgidnE

Az Avaya a Szocsiban megrendezésre került XXII. Téli Olimpiai Játékok partnere, és hivatalos hálózati megoldás szállítója. A teljes rendezvény informatikai hálózata Avaya termékek segítségével került kiépítésre.

Legújabb munkáink:

GLS General Logistics Systems d.o.o.

Accutone fejbeszélő készlet

Horvátország EU –s csatlakozását követően a tavaly ősszel telepített AVAYA IPO500 –as rendszerben, zömével IP telefonok (9608 és 1603) működnek. A komplett CCR (Customer Call Reporter) funkcionalitás mellett fontos szerepet kapott, hogy a call centeres kezelők, kényelmesen és hatékonyabban tudják kiszolgálni a betelefonáló ügyfeleket. Az Accutone által gyártott fejbeszélők és adapterek gyakorlatilag minden telefontípussal kompatibilisek, hiszen az adapterben elhelyezett mikrokapcsolók megfelelő beállítása mellett, bármilyen típusú asztali telefonhoz illeszthetünk Accutone fejbeszélőt.

Accutone C100 adapter és spirálkábellel csatlakoztatható WM610 fejbeszélő:

AVAYA 1603sw-i IP telefon:

3 vonalas IP telefon
2 színű LED világítás jelzi a vonalak állapotát.

Hagyományos telefonos funkciók támogatása:
Konferencia, Némítás, Átadás, Hívástartás gombok.

2 irányú kihangosíthatóság
Kiváló hangminőség, hangerő szabályzóval.

2 soros LCD kijelző
A hívó, vagy hívott számok kijelzéséhez, valamint a menüben történő navigációhoz háttérvilágítással.

Felfűzhető
A LAN hálózat továbbkapcsolható vele, így takarékosan lehet a hálózatot szétosztani.
PoE támogatás

Az internet-előfizetők negyedét korlátozzák a szolgáltatók

A VoIP (Voice over IP – internet alapú hívásindítás) korlátozása vagy tiltása több európai országban is előfordul, azonban az, hogy az összes szolgáltató egyöntetűen alkalmazzon ehhez hasonló intézkedéseket, már nem mondható általánosnak. Solt Ádám szerint ez inkább egy újabb apró jele annak, hogy a magyar piac három nagy szereplője nincs rákényszerítve a versenyre, és egymással egyetértésben olyan intézkedéseket is megtehetnek, amelyek hátrányosak lehetnek előfizetőik számára.

forrás: http://hirek.prim.hu/cikk/2014/03/12/az_internet-elofizetok...

 

Korábbi hírleveleink: http://www.fixconnect.hu/contact-us/newsletter/

FixConnect Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
További információk: +36 1 445 0800
info@fixconnect.hu
www.fixconnect.hu

Ezt a levelet a FixConnect Kft. online direct-marketing szoftverén keresztül küldtük az Ön e-mail címére. Amennyiben ön mégis kéretlenül kapta a levelet, választhatja a leiratkozás lehetőségét alább.

Honlapunk | info@fixconnect.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem |