Tisztelt Partnerünk!

Jelen hírlevelünkben a FixVoIP központjainkhoz tervezett, egységes – immár elkészült - fejlesztéseket mutatjuk be, az infokommunikációs szektort érintő friss hírekből válogattunk, valamint ismertetjük legújabb munkáinkat.

Köszönjük, hogy figyelmével megtisztel bennünket!

FixVoIP – elkészült fejlesztéseink

Több megkeresést is kaptunk új fejleszésünkkel kapcsolatban. A FixVoip GSM interfészhez elkészült lehújabb fejlesztéjünk, az SMS integráció. Webes felületen lehet maximum 160 karakteres SMS-t küldeni és olvasni, és rendelkezésre áll egy API is tömeges üzenetküldésre.

Legújabb munkáink:

Pannon Kincstár Tanoda Kft

A Pannon Kincstár Tanoda Többcélú Intézmény több mint egy évtizede élenjáró oktatási intézmény a felnőttképzésben és oktatásban, főként egészségügyi és szociális területen.
Ars Poetica-ja, Arisztotelész örökbecsű gondolata: „Minden ember természeténél fogva törekszik a tudásra”. 18 felhasználós FixVoIP Business Edition –t helyeztünk üzembe, IVR, hangposta és hívásnaplózás licencekkel. Grandstream és Siemens Gigaset dect IP telefonok kerültek az asztalokra, valamint 4 csatorna FixVoIP GSM dongle –t is installáltunk. Fontos szempont volt a projekt elnyerésében, - az előre megtervezett - későbbi integráció az intézménynél működő iskola szoftverrel.

SUPRA KTV Kft.

A Siófoki kábel televízió szolgáltatónál immár több mint egy éve működik FixVoIP Business Edition rendszer, a cégvezetés elérkezettnek látta az időt a központ mobil és vezetékes csatornáinak bővítésére, átalakítására (SIP trunk). Tavaly őszi fejlesztésünk eredménye a FixVoIP GSM interfész jól vizsgázott, a korábban üzemelő egy csatornás külső VoIP GSM adaptert váltotta ki, - ár/érték arány tekintetében – verhetetlenül, immár 3 csatornával (mindegyik szolgáltatóhoz 1-1 SIM kártyával, képeink alább).

Cool Airconditional Kft.

A „COOL Klímatechnika” 1992 óta foglalkozik klimatizálási és légtechnikai feladatok megoldásával. A működés első éveiben elsősorban saját tervezésű feladatok kivitelezéséhez kapcsolódott a cég tevékenységi köre, mára a klimatizálás és légtechnika területének szinte minden ágára tud referenciákat említeni. FixVoiP Light központot installáltunk, Grandstream 1405HD asztali és meglévő Cisco SPA IP telefonokkal. IVR, hangposta, hangrögzítés és hívásnaplózás licencekkel, valamint 2 csatorna FixVoIP GSM interfész–el adtuk át az infokommunikációs rendszert Békéscsabán. Fontos szempont és szakmailag is nagyobb kihívást jelentett a cég Budapesti irodájában működő – korábban telepített – VoIP központtal történő összekapcsolódás VPN hálózaton belső SIP tunk –ön keresztül (így a két telephely külön központon mégis mellékállomások tekintetében „átlátszó” egy rendszerben képes együttműködni.)

Cisco SPA508G – 8 vonalas VoIP telefon bemutatása:

Cisco SPA508G – 8 vonalas VoIP telefon bemutatása: beszédvonal, Egy SIP regisztráció, Kihangosítás, Hívás naplók (60 bejegyzés egyenként): készült, válaszolt, és nem fogadott hívások. Személyes könyvtár auto-dial (100 bejegyzés). Több választható csengőhang vonalanként. Dátum és idő, amely támogatja az intelligens nyári időszámítást. Hívás kezdési időt tárolt Hívásnaplók, Dedikált világító gombok: fejhallgató, audio némítás, kihangosítás be / ki, Hangposta üzenet vár jelzés (VMWI) fényHeadset csatlakozó: 2,5 mm, 2 Ethernet Lan port, beépített Ethernet switch: 2db 10/100 802.3af-kompatibilis PoE

Zöld utat kapott az IP-telefonhálózat tesztje az USA-ba

Megkezdi az első teszteket az analóg telefonhálózat leváltására az Egyesült Államok az ottani hírközlési hatóság döntésének értelmében. Az FCC csütörtökön bólintott rá a leendő IP-alapú telefonhálózatok első próbaüzemeire, a kiépítés leghamarabb májusban kezdődhet.

forrás: http://www.hwsw.hu/hirek/51722/fcc-usa-amerika-ip-telefonhalozat-verizon.html

 

Korábbi hírleveleink: http://www.fixconnect.hu/contact-us/newsletter/

FixConnect Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
További információk: +36 1 445 0800
info@fixconnect.hu
www.fixconnect.hu

Ezt a levelet a FixConnect Kft. online direct-marketing szoftverén keresztül küldtük az Ön e-mail címére. Amennyiben ön mégis kéretlenül kapta a levelet, választhatja a leiratkozás lehetőségét alább.

Honlapunk | info@fixconnect.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem |