Tisztelt Partnerünk!

Aktuális hírlevelünkben az AVAYA IPO500 infokommunikációs rendszer legfrissebb 9.0-ás szoftver verzióját mutatjuk be, az infokommunikációs szektort érintő friss hírekből válogattunk, valamint ismertetjük legújabb munkáinkat.

Köszönjük, hogy figyelmével megtisztel bennünket!

Az IP Office 9.0 szoftver verziója hivatalosan 2013.09.30-án jelent meg.

A fejlesztéssel az IP Office termékek megerősítik a KKV-szektorban betöltött piacvezető szerepüket, a projekt három fő szegmensre fókuszál;

  1. Kapacitás növekedés, a Server Edition akár 2 000 felhasználóig bővíthető, hatékony  virtualizációs hardver megoldások akár 32 telephelyen. Központosított Web Manager, a több telephelyes rendszerek rugalmas bővítésére, szoftver-frissítésekre és a felhasználói konfigurálások elvégzésére.
  2. Unified Communications fejlesztések, Multi-party audio konferencia a Flare Experience mobil kliens-el, Jelenlét felügyelet és azonnali üzenetküldés funkció a státuszváltozásokról IM (Instant Messaging - csoportos kommunikáció) Outlook integrációval. A nagyvállalati ügyfelek részére kifejlesztett SBCE kontroller (Session Border Controller for Enterprise), leegyszerűsíti a telephelyek közötti belső VoIP kommunikációt STIM (SIP Trunk Integration Module), véd a SIP támadásokkal szemben.
  3. Az IP Office és a B5800 (integrált média gateway) összevonásra kerül (ENTERPRISE BRANCH).

IP Office Server Edition:

Az elsődleges szerver hardvereleme DELL R210, míg az op. rendszer Linux, biztosítja a hívásvezérlést, web portált, jelenlét és IM (Instant Messaging - csoportos kommunikáció) üzenetküldést. Maximális hardver elemek használata mellett 2 000 felhasználót 32 telephelyen képes kiszolgálni. Akár 512 SIP trunk, 150 hangposta port, 256 audio konferencia szerverenként, 300 AVAYA One-X portal.

A másodlagos szerver hardvereleme HP DL120, biztosítja ugyanazt a funkcionalitást mint az elsődleges szerver, dupla összkapacitással. A távoli telephelyekre szintén AVAYA Server Edition vagy IPO500V2 hardver kerülhet. A kapacitás IPO500V2 expansion modulok esetében max. 148 AVAYA (H.323 protokoll) IP, 240 digitális mellék, valamint 208 analóg fővonal lehet.

AVAYA mobil mellék megoldások:

Android és iOS készülékekre, WI-FI v. 3G, valamint power user funkcionalitás szükséges, a konferencia hívásoknál PIN kód használható, a hangrögzítési lehetőség megoldott, konferencia room szolgáltatás recepciós moderálással, beépített telefonkönyv, Flare Experience mobil kliens használatakor nem szükséges VPN kapcsolat.

Kiemelt munkáink:

GLS General Logistics Systems d.o.o.

Zágrábban telepítettünk IP Office 500V2 infokommunikációs rendszert:

Horvátország EU-s csatlakozását követően felkérést kaptunk a GLS Zágrábi központjának, IP alapú távközlési rendszerének a telepítésére, amit kitörő örömmel vállaltunk el. A rendszert a telepítést megelőzendően programoztuk fel 75%-os készültségre, így a külföldi munkálatok mindössze két külhonban eltöltött napot vettek igénybe. A végleges apróbb „csiszolásokat” már kényelmesen a szervizünkből, távprogramozással végeztük el. Összesen 50 portos, zömével IP telefonokkal (9608 és 1603) ellátott mellékek, ISDN PRI és GSM adapter, komplett CCR (Customer Call Reporter), supervisor és agent felhasználók, wallboard, hangrögzítés IVR és a call center statisztika adatok elérése mind a jól megtervezett infokommunikációs rendszer részét alkotják. Beüzemeltünk AVAYA PoE switch-et (3526T-PWR+ PoE), valamint 3 éves másnapi cseregaranciával adtuk át a professzionális kommunikációs rendszert.

AVAYA 9608
8 programozható gomb
2 színű LED világítás jelzi a vonalak állapotát.
Hagyományos telefonos funkciók támogatása:
Konferencia, Némítás, Átadás, Hívástartás gombok.
2 irányú kihangosíthatóság
HD hangminőség, hangerő szabályzóval.
8 soros grafikus kijelző
A hívó, vagy hívott számok kijelzéséhez, valamint a menüben történő navigációhoz háttérvilágítással.
Felfűzhető
A LAN hálózat továbbkapcsolható vele, így takarékosan lehet a hálózatot szétosztani.
PoE támogatás
Az áramellátást megfelelő switch-el megoldhatjuk az LAN hálózaton keresztül.
Headset port
Headsettel kényelmesen lehet hívásokat kezelni, közben pedig mindkét kezünk szabad marad.
Bluetooth támogatás
Professzionális, és kényelmesebb headset csatlakozási lehetőséghez jutunk általa.
100 szám tárolására alkalmas telefonkönyv
Környezet-érzékeny felület, 4 irányú menügombbal a hatékony navigáláshoz.

2014-ben jön a lehallgatásálló Dark Mail

Közös kezdeményezést indított a Silent Circle és a Lavabit, a két, korábban biztonságos email-szolgáltatást üzemeltető vállalat. A Dark Mail projekt célja létrehozni egy olyan email-architektúrát, amely védett a lehallgatás ellen és jogi úton sem támadható. A koncepció szerint az üzenetek és az ahhoz kapcsolódó metaadatok titkosítását csak és kizárólag a címzett képes feloldani, erre még a szolgáltatást nyújtó cégek sem kötelezhetőek bírósági határozattal.

forrás: http://www.hwsw.hu/hirek/51218/dark-mail-lavabit-silent-circle-biztonsagos-email.html

 

Korábbi hírleveleink: http://www.fixconnect.hu/contact-us/newsletter/

FixConnect Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
További információk: +36 1 445 0800
info@fixconnect.hu
www.fixconnect.hu

Ezt a levelet a FixConnect Kft. online direct-marketing szoftverén keresztül küldtük az Ön e-mail címére. Amennyiben ön mégis kéretlenül kapta a levelet, választhatja a leiratkozás lehetőségét alább.

Honlapunk | info@fixconnect.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem |