Tisztelt Partnerünk!

Jelentjük, hogy az V. Országos IP konferencián (2013.10.03-04), sikerrel mutattuk be FixVoIP alközpontunkat, és a kiállításra felsorakoztatott IP alapú kiegészítő eszközeinket. Jelen hírlevelünkben az infokommunikációs szektort érintő friss hírekből válogattunk, valamint ismertetjük legújabb munkáinkat.

Köszönjük, hogy figyelmével megtisztel bennünket!

V. Országos IP konferencia, az I-SEC Kft. szervezésében

2013 október elején Siófokon került megrendezésre az V. Országos IP konferencia. A kétnapos rendezvényen az előadók és kiállítók találkoztak, bemutatták újdonságaikat és fejlesztéseiket. A FixConnect Kft csapata idén először vett részt a rendezvényen és mutatta be FixVoIP telefon megoldását. A képeken is látható standunkon élőben lehetett kipróbálni a FixVoIP Light Edition telefonközpontot videóképes IP telefonokkal, softphone-nal és IP kaputelefonnal. A rendezvényre készültünk külön marketing anyaggal is. Az előadások rendkívül érdekesek és szerteágazóak voltak. A szünetmentes engergiaellátástól kezdve a tűzjelző berendezéseken át a lakásautomatizálásig mindenre láttunk megoldást. Csapatunknak leginkább az Intellio Zrt. Intellio Video System 2 IP kamerarendszere nyerte meg a tetszését, a székesfehérvári cég egyértelműen világszínvonalú munkát végzett minden területen. Az este folyamán pedig Laár András szórakoztatta a konferencia résztvevőit.


Legújabb munkáink:

KISOKOS Média Kft.

„A Kisokosnál immár több mint 20 éve mindent megteszünk, hogy Önök, olvasóink és hirdetőink a lehető legrövidebb idő alatt és a lehető legnagyobb megelégedéssel egymásra találjanak. Mára sikerült elérnünk, hogy a háztartások 80%-ába – Budapest minden kerületébe, a Pest-megyei agglomerációba és a legtöbb megyeszékhelyre, évente összesen több mint 3 500 000 példányban – eljut a papír alapú Kisokos, Magyarország legnagyobb információs és reklámkiadványa.”
Cégünk szeptember hónapban cserélte le a korábbi Hybrex ISDN telefonközpontot. A FixVoIP Light központ mellett 4 csatornás VoIP GSM interfész, Grandstream IP telefonok, hangrögzítés, IVR és hívásnaplózás licencekkel felszerelt rendszert telepítettünk.

Cessio Zrt.

Újabb négy mellékkel bővítettük a Cessio Zrt. FixVoIP alközpontját. A korábban vásárolt mellékoldali licencek, – 24db – maradéktalanul, immár egy éve szolgálják ki a cég infokommunikációs igényeit.

Központosított topológiára áll át a Skype

Új szolgáltatásokat és a meglévő szolgáltatások látványos javulását ígéri a Skype backend cseréje, a tíz éves múlttal rendelkező peer-to-peer technológiát hagyományosabb, központosított infrastruktúra váltja. A Skype Connect telefonközpont integrációs megoldás működését nem érinti a változás, így a felhasználóknak teljesen észrevétlen a backend cseréje.

forrás: http://www.hwsw.hu/hirek/51078/skype-voip-peer-to-peer-microsoft.html

 

Korábbi hírleveleink: http://www.fixconnect.hu/contact-us/newsletter/

FixConnect Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
További információk: +36 1 445 0800
info@fixconnect.hu
www.fixconnect.hu

Ezt a levelet a FixConnect Kft. online direct-marketing szoftverén keresztül küldtük az Ön e-mail címére. Amennyiben ön mégis kéretlenül kapta a levelet, választhatja a leiratkozás lehetőségét alább.

Honlapunk | info@fixconnect.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem |