Tisztelt Partnerünk!

Jelen hírlevelünkben a FixVoIP központjainkhoz készült legújabb fejlesztést mutatjuk be, az infokommunikációs szektort érintő friss hírekből válogattunk, valamint ismertetjük legújabb munkáinkat.

Köszönjük, hogy figyelmével megtisztel bennünket!

A kreatív GSM interfész - FixVoIP alközpontokhoz

Elegünk lett a hagyományos VoIP GSM adapterekből, készítettünk egy igen kreatív merőben új változatot! A mobil szolgáltatók által forgalmazott 3G –s modemek remek lehetőségeket rejtenek magukban, azonban ezeket, az irodai telefonközpontos közegben használatos képességeket – VoIP alközpontról indított hanghívásokra gondolunk mobil szolgáltatók felé továbbított irányban - életre kellett keltenünk. Fejlesztő részlegünk „rákattant” a kihívásra! Első probléma, hogy a hazai szolgáltatók carrier-lock –ot tesznek az eszközeikre, így legelőszőr is ki kell kódolnunk, v. külföldi kereskedésekben kapható kódolatlan eszközt kell – a további tesztelésekhez – használjunk. Természetesen ezt megoldva a fejlesztés következő fázisában a modemet AT parancsokkal vezérelve - AT^CVOICE=? hanghívás bekapcsolása (számunkra érthetetlen módon: 0-bekapcs, 1-kikapcs) – bekapcsoltuk a hanghívást. Következett az eszköz „összehangolása” a FixVoIP központunkkal, itt mélyebb szintű konfigurációs beállításoktól jelen cikkünkben eltekintünk. Azonban mindenképpen ki szeretnénk emelni, hogy immár 72 órás tesztüzemet követően kiváló tapasztalataink vannak a megszületett GSM adapterrel kapcsolatban, jelenleg saját belső rendszerünkön vizsgáljuk a működést be/kimenő hívásirányokban. Amint a szerviz üzem lezárul, kerül kereskedelmi forgalomba - az ár érték arány tekintetében – a hazai piacon egyedülálló mobil csatoló.

Legújabb munkáink:

Lyra Florae Kft.

A Lyra Florae Kertépítészeti Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 1994-ben alakult, ma már 25-30 főt foglalkoztató vállalkozás. A Cég fő profilja a zöldfelület- és kerttervezés, a kertépítés, parkosítás és az ezekhez kapcsolódó műszaki létesítmények tervezése, kivitelezése, fenntartása, magánszemélyek, illetve közületek részére.
Strukturált hálózatot bővítettünk és több lakásos kaputelefon rendszert illesztettünk a nemrégiben felszerelt Panasonic alközponthoz.

Budapest Ügyvédi Kamara

A Budapesti Ügyvédi Kamaránál 2010-óta működik FixVoIP alközpont, a múlt hónapban upgradeltük mind a hardvert (RT-N16-ról RT-N66uU-ra) mind a szoftvert a legújabb verzióra.

Pilisi Parkerdő Zrt. - Ráckeve Erdészet

Komplett Cat-6 strukturált hálózatot építettünk a Pilisi Parkerdő Zrt. Ráckevei erdészeténél.

 

Warnex Holding Zrt.

A Warnex Kereskedelmi és Innovációs Kft 1996-ban alakult. A cég 100%-ban magántulajdonú, legfőképp európai Import tevékenységet folytat és ezen árukat értékesíti elsődlegesen a magyar piacon.
FixVoiP Light központot installáltunk, Grandstream 1400HD asztali és Gigaset A510IP DECT telefonnal, valamint A510H második kézibeszélőt (önálló mellékállomásként használható).

Nagyméretű, megvilágított, 1.8"-os fekete és fehér kijelző négyféle választható háttérvilágítással.
Kiváló HSPTM hangminőség.
Kihangosítható beszélgetés állítható hangerővel.
Hosszú beszélgetési/készenléti idő, amely akár 20/220 óra is lehet.
Személyre szabható csengőhangok és háttérvilágítás a különleges kapcsolatok számára.
Nappali/éjszakai hangerő beállítás a kézibeszélőn és a bázisegységen.
20 választható csengőhang.
150 bejegyzés tárolására alkalmas telefonkönyv.
Pontos tárcsázás a kényelmes, érintés-érzékeny billentyűzeten.

Novembertől átfogó áremelés jön a Telekomnál

Jön a VoIP-korlátozás mobilon! Lényeges, a kisebb értékű mobilos díjcsomagokra újonnan előfizető, vagy azokra váltó ügyfeleket érintő további változás november 1-től, hogy a szolgáltató az adott tarifáknál letiltja az internetalapú hang- és video hívásokat (VoIP-tiltás). Az érintett havi díjas díjcsomagok körébe tartozik a Mozaik XS, S és M, az Ikon 200 LTE, valamint a Net&Roll 200 MB és 1 GB/LTE opciók. A Telekom eddig egyetlen havi előfizetéses díjcsomagja esetén sem alkalmazott hasonló forgalomkorlátozást.

forrás: http://www.hwsw.hu/hirek/50916/magyar-telekom-aremeles-mobil-vezetekes-lakossagi-szolgaltatas-voip.html

 

Korábbi hírleveleink: http://www.fixconnect.hu/contact-us/newsletter/

FixConnect Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
További információk: +36 1 445 0800
info@fixconnect.hu
www.fixconnect.hu

Ezt a levelet a FixConnect Kft. online direct-marketing szoftverén keresztül küldtük az Ön e-mail címére. Amennyiben ön mégis kéretlenül kapta a levelet, választhatja a leiratkozás lehetőségét alább.

Honlapunk | info@fixconnect.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem |