Tisztelt Partnerünk!

Aktuális hírlevelünkben szolgáltatásainkból, ill. az infokommunikációs szektort érintő friss hírekből válogattunk, valamint ismertetjük legújabb munkáinkat.

Köszönjük, hogy figyelmével megtisztel bennünket!

 

 

Strukturált számítógép, optikai hálózat építés akció a FixConnect-nél!

A FixConnect Kft. szakemberei – 20 éves tapasztalattal – kulcsrakész megoldást szállítanak a strukturált kábelezési ajánlatkérésre. A megvalósítási folyamat az ingyenes helyszíni telepítés felméréstől és az ezen alapuló tervezéstől kezdve a komplett kivitelezésig, a hálózat méréséig illetve a dokumentáció elkészítéséig bezárólag tart.

bővebben: http://www.fixconnect.hu/structured-networks/

Bízza profi szakemberekre irodája, telephelye passzív helyi hálózatának kivitelezését, bővítését (nem alvállalkozókkal, saját telepítő csapattal dolgozunk!). 2013. március és április hónapokban kedvezményeket biztosítunk egyes szerelési anyagok listaárából. Kérje Ön is ingyenes ajánlatunkat;

http://www.fixconnect.hu/contact-us/free-inquiry/

FixVoIP (saját rendszerünk) és egyéb híreink:

http://www.american-appraisal.hu/

Az American Appraisal egy világszerte vezető független vagyonértékelő vállalkozás, a magyar és nemzetközi számvitel, értékbecslés, adótanácsadás és üzleti tranzakciók támogatása terén.
Február hónapban, 20 useres FixVoIP Business Edition központot telepítettünk a cég Váci úti irodájába.
Zömével Cisco LSPA303G2 VoIP telefonokat, ill. a tárgyaló terembe Polycom SoundStation IP konferencia telefont üzemeltünk be.
A központ szolgáltatás készletében a hangposta (összes mellékre) és az IVR (automata intelligens bejövő híváskezelés) funkciókat konfiguráltuk.
IP alapú GSM adaptert illesztettünk a FixVoIP központhoz, a mobil költségek csökkentésére.
A központi közös gyorshívó telefonkönyv szolgáltatás – előre felvitt adatbázisból, név szerinti kereshetőséggel – kiválóan használhatóvá vált az említett asztali IP telefonokkal.

Fényalapú technológia lehet a Wi-Fi utódja

A program célja egy olyan adattovábbító technológia kidolgozása, ami a szilárdtest-világításon (solid state lightning) alapszik, amikor is a fényforrás egyszerre lát el világítási feladatot és szolgál szélessávú adattovábbító csatornaként is. A Wi-Fi mintájára Li-Fi-nek  keresztelt megoldást a hagyományos rádió- és mikrohullámú technológiák kiegészítőjének szánják. Mindezek tudományos alapja és jelentősége már jó ideje ismert világszerte, viszont az előbb említett szervezetek most arra keresik a választ, hogy a gyakorlatban hol és hogyan lehetne hasznosítani mindezt.

forrás: http://www.bitport.hu/megoldasok/fenyalapu-technologia-lehet-a-wi-fi-utodja

 

Korábbi hírleveleink: http://www.fixconnect.hu/contact-us/newsletter/

FixConnect Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
További információk: +36 1 445 0800
info@fixconnect.hu
www.fixconnect.hu

Ezt a levelet a FixConnect Kft. online direct-marketing szoftverén keresztül küldtük az Ön e-mail címére. Amennyiben ön mégis kéretlenül kapta a levelet, választhatja a leiratkozás lehetőségét alább.

Honlapunk | info@fixconnect.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem |