Tisztelt Partnerünk!

Aktuális hírlevelünkben újdonságainkból, ill. az infokommunikációs szektort érintő friss hírekből válogattunk, ismertetjük legújabb munkáinkat.

Köszönjük, hogy figyelmével megtisztel bennünket!

 

 

Új termékünk, - a VoIP kaputelefon - immár éles terepen is jól vizsgázott!

A Telefónia, köztük is a FixVoIP IP telefonközpont egyik fontos kiegészítője az IP kaputelefon. Segítségével nem szükséges még egy rendszer az ingatlanjába. A kaputelefonon érkező hívás átkapcsolható, rögzítető, és minden egyéb központ által támogatott funkció egyszerűen elérhető, sőt még akár a kapu is kinyitható! Az ALPHATECH IP alapú kaputelefon rendszere egy új generációs, SIP protokollra kifejlesztett biztonság technikai megoldás.

bővebben: http://fixguard.hu/#!/kaputelefon

 

FixVoIP (saját rendszerünk) és egyéb híreink:

http://www.thinkdigital.hu

A Thinkdigital vezető dél-kelet európai jelenléttel rendelkező nemzetközi digitális hirdetési hálózat. 2006-os görögországi alapításuk óta Cipruson, Romániában, Bulgáriában és Magyarországon nyitottak sikeresen irodát.
Januárban, 8 useres FixVoIP központot telepítettünk a cég XI. kerületi irodájába.
Az asztalokra a már bizonyított Grandstream IP telefonok kerültek.

Grandstream SIP IP Telefon Enterprise GXP-1405HD

Kétvonalas belépő szintű SIP telefon, amely a kiváló hangminőségen túl rengeteg hasznos funkciót kínál.

További fontos tulajdonsága a biztonságos és egyszerű kezelhetőség, a kiváló hangminőség, 2 párhuzamos vonal, kijelzővel ellátott üzenetrögzítő, beépített kihangosító, két 10/100 Mbps-os Ethernet port, támogatja a PoE szabványt (Power over Ethernet) melynek segítségével közvetlenül az Ethernetről kapja a betápot, intuitív felhasználói felület, LCD kijelző több nyelvű támogatással, valamit tartalom átszabhatóság XML segítségével, automata telefonkönyv szinkronizáció XML használatával.

 

Ezek a veszélyek fenyegetnek 2013-ban

A Kaspersky Lab szakértői azonosították 2012 kulcsfontosságú biztonsági tendenciáit, valamint felvázolták a 2013-as év várható fenyegetéseit is. A legjelentősebb előrejelzések között szerepel a célzott támadások gyakoriságának növekedése, a kiberkémkedés és nemzetek, államok elleni kibertámadás, a hacktivizmus változó szerepe, az ellentmondásos “legális” megfigyelési eszközök fejlesztése, valamint fokozott támadások a felhőalapú szolgáltatások ellen.

http://securitymag.hu/hirek/319-ezek-a-veszelyek-fenyegetnek-2013-ban

 

Korábbi hírleveleink: http://www.fixconnect.hu/contact-us/newsletter/

FixConnect Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
További információk: +36 1 445 0800
info@fixconnect.hu
www.fixconnect.hu

Ezt a levelet a FixConnect Kft. online direct-marketing szoftverén keresztül küldtük az Ön e-mail címére. Amennyiben ön mégis kéretlenül kapta a levelet, választhatja a leiratkozás lehetőségét alább.

Honlapunk | info@fixconnect.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem |