Tisztelt Partnerünk!

Aktuális hírlevelünkben az infokommunikációs szektort érintő friss hírekből válogattunk, ismertetjük legújabb munkáinkat.

Köszönjük, hogy figyelmével megtisztel bennünket!

Lassú elmozdulás vezetékesről a voip felé!

Az üzleti vezetékes hangpiac technológiai szerkezetében továbbra is pstn-dominancia rajzolódik ki, ám a kiadásokból minden nyolcadik forint már a voip-szegmensben, kábeltelefonon vagy szolgáltatói ip-hang kommunikációban keletkezik!

A vezetékestelefon-szolgáltatás tekintetében a hazai intézmények és a 10+ fős társas vállalkozások körében szinte teljes körű az ellátottság, ami jelentős részben a szervezetek tevékenységének jellegéből adódik – olvasható a Magyar Infokommunikációs Jelentés legfrissebb elemzésében, amely az üzleti távközlési piac aktuális helyzetéről és folyamatairól ad képet.

Forrás: itbusiness.hu

FixVoIP (saját rendszerünk) és egyéb híreink:

  • Cessio Zrt.

A Cessio Zrt. fő tevékenységi köre követelés behajtás, követelések megbízás alapján történő kezelése, pénzügyi szolgáltatás közvetítése. A FixConnect Kft. ez év májusában került kapcsolatba leendő partnerével és tett ellenállhatatlan ajánlatot FixVoIP alközpont bevezetésére. Mint később kiderült AVAYA IPO500 –as központ ellen versenyeztünk és bár mi szintén forgalmazzuk eme elismert márkát, ezen a tenderen saját rendszerünk került ki győztesen a csatából.
Ügyfelünk új irodába történő költözése volt az apropója az új, költséghatékony és szolgáltatásaiban bővelkedő infokommunikációs rendszer bevezetésének. Megoldottuk a teljes rendszeren történő hangrögzítést, a call centeres kollégák részére beüzemelésre került IVR és hívásnaplózás szolgáltatásokat. Fontos volt tudnunk, hogy a jelenlegi internet szolgáltatóval fennálló hűség nyilatkozat megléte miatt – sajnálatos módon – az internet sávszélességen nem tudunk javítani, így fővonali oldalon muszáj ISDN alapcsatlakozásnak maradnia – egyenlőre -, a jóval költséghatékonyabb SIP trunk -höz képest. Ennek megfelelően fővonali ágon ISDN VoIP gateway került integrálásra, azonban mellékoldalon már – fejbeszélő készlettel felvértezett - IP telefonokat helyeztünk ki a kollégák asztalára.
VoIP GSM adapter szintén beüzemelésre került a mobil hívások költségének csökkentésére. Szintén jó választásnak bizonyult, a további szerverek és a FixVoIP központ védelmére beüzemelésre kerülő, nagy teljesítményű EATON (szünetmentes áramforrás) UPS.
A telepítést kollégáink péntek és szombati napokon, a kezelési oktatást pedig közvetlenül a cég költözését követően ejtették meg, így ügyfelünk és a céges infokommunikáció zökkenőmentesen válthatott helyszínt.

  • 4M Hungária Kft.

A 4M Kft. több mint 10 éve foglalkozik esküvői meghívókkal és minden év végének közeledtével, karácsonyi üdvözlőkártyákkal. Cégünk nyerte el a megbízást a cég telefonrendszerének telepítésére.
VoIP szolgáltató az Ephone Magyarország Kft. lett.
FixVoIP – 4 felhasználós - központunk 2 óra leforgása alatt került beüzemelésre, 2 db asztali IP telefonnal, hangposta és hívásnaplózás szolgáltatásokkal konfigurálva, nagyon költséghatékonyan.

Felhőtlen –e az adatfelhők használata, vagy csak a jószerencse számít?

A PwC legfrissebb éves felmérése szerint szerte a világban kétség ütötte fel a fejét a felhasználók táborában, hogy tényleg a felhő alapú (cloud computing), hálózatok-e azok az eszközök, amelyekre a felhasználóknak szükségük van. Vagy csak megint a marketing guruk sózták ránk ezeket a megoldásokat, a hozzájuk tartozó kütyükkel együtt, ha kell, ha nem.

A PriceWaterhouseCoopers múlt éves felmérése szerint ezeknél a hálózatocskáknál gyakran hiányosak az adatellenőrzések és az adatok védelme, különösen akkor, amikor egy harmadik (cloud) félnél használt adatvédelmek (pld. scrambling) veszik át az adatfeldolgozást és a komplett hálózati védelmet.

Forrás: securitymag.hu, pwc.com

Korábbi hírleveleink: http://www.fixconnect.hu/contact-us/newsletter/

FixConnect Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
További információk: +36 1 445 0800
info@fixconnect.hu
www.fixconnect.hu

Ezt a levelet a FixConnect Kft. online direct-marketing szoftverén keresztül küldtük az Ön e-mail címére. Amennyiben ön mégis kéretlenül kapta a levelet, választhatja a leiratkozás lehetőségét alább.

Honlapunk | info@fixconnect.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem |