Tisztelt Partnerünk! 

Aktuális hírlevelünkben szemezgetünk a szakterületünket érintő infokommunikációs hírekből, valamint röviden bemutatjuk legújabb munkáinkat.

Köszönjük, hogy figyelmével megtisztel bennünket!

Nem kell feltétlenül a forró irodában aszalódni

A sereghajtók között vagyunk nemzetközi összehasonlításban a távmunka terén, pedig az ehhez szükséges eszközök és szolgáltatások egyre olcsóbbak és jogszabályi előírások sem hátráltatják a munkavégzési modell terjedését.

A rekkenő hőségben sokunk fejében megfordul, hogy ha már ilyenkor is dolgozni kell, mennyivel kellemesebb lenne az irodai aszalódás helyett egy medence partjáról, limonádét szürcsölgetve végezni a munkánkat; ehhez manapság nem is feltétlenül kell más, mint egy okostelefon, PC vagy tablet és egy mobiladat- vagy wifikapcsolat.

Forrás: BITPORT

A szélessáv bűvöletében

Nemrég adta ki gyorsjelentését az NMHH, mely szerint áprilisban a hagyományos telefonvonalon szélessávú xDSL-internet szolgáltatásra előfizetők száma 792 ezer volt. A gyorsjelentésben szereplő – legnagyobb – kábelszolgáltatók előfizetései áprilisban 835 ezerre nőttek. Az FTTx, vagyis (az épületig, lakásig, irodáig) optikai szálon nyújtott szolgáltatás esetében 285 ezer előfizetés volt a hónap végén. Összességében 2012 áprilisában az adatszolgáltatók vezetékes szélessávú internet-előfizetéseinek becsült száma a teljes piacra vonatkozóan 2,110 millió volt.

Forrás: Computerworld

FixVoIP (saját rendszerünk) és hálózatos híreink:

  • Fabian Anti-Aging Clinic Kft.

A Mom park új épületrészében kialakított magas színvonalú magán klinikán FixVoIP központot telepítettünk. A rendszert a legapróbb részletekig felkonfiguráltuk, így többek között, a kiválóan használható hívásnaplózás, hangrögzítés, központi telefonkönyv funkciók mellett VoIP GSM adapteren és a UPC által biztosított analóg fővonalakon zajlik az ügyfelekkel való kapcsolattartás. IP DECT telefonok és Cisco készülékek kerültek a vizsgálókba és a kórtermekbe.
Cégünk műszaki részlegének, és nem utolsó sorban megbízónk alaposságának köszönhetően – egészen az átadásig - folyamatos finomhangolásokat végeztünk a megszületett rendszeren, mely a saját fejlesztésű szoftverünk rugalmasságát és kollégáink hozzáértését 100% -ban bizonyította. (A komplex fejlesztésekről, kulisszatitkokról, későbbi hírlevelünkben teljes esettanulmánnyal jelentkezünk!)
 

  • HAND Kft.

Az 1989 –ben alapított HAND Kft. az általános kereskedelemi tevékenységek mellett, többek között vadászatok szervezésével is foglalkozik. 
A vállalkozás új székhelyén létesítettünk FixVoIP rendszert. A korszerű technológiával egyszerre oldottuk meg az internet megosztást, tűzfalat és az IP alapú hang-átvitelt. Háttérszolgáltató az Ephone Magyarország Kft.

  • STAFFORD Kft.

A szentendrei Stafford Kft. több mint 20 éve férfidivat-kiegészítők menyasszonyi ékszerek, fátylak és egyéb tartozékok importjával - exportjával, foglalkozik. A cég új telephelyén FixVoIP központot telepítettünk. Az internetet a UPC míg a telefóniát a költséghatékony Ephone Magyarország – www.ephone.hu - és a hazai vezetékes irányba ingyenes VoIPBuster - www.voipbuster.com – biztosítja (regisztrációs díj 10EUR/120nap).

Céges híreink,

Jön! Jön! Jön!

A fejlesztések a végéhez közelednek, az őszi-téli hónapokban – várhatóan – már az új hardverrel telepítjük router –es rendszerünket!

A gyártó a már bizonyított ASUS marad, a megnövekedett kapacitás pedig rengeteg új lehetőséget biztosít a soron következő fejlesztésekhez.

2012 az SSD –k éve

(Megújult FixVoIP „mini” központunk fontos hardver eleme lesz az SSD adattároló)

Az piac egyik legnagyobb szereplője megerősítette az IDC számait; a Kingston Technology is úgy véli, hogy 2012 igen fontos év lesz az SSD-k történelmében. Mivel az SSD magasabb befektetési megtérülést fog jelenteni a teljesítmény és a tartósság terén, a vállalatok számára az SSD válik majd a legjobb fejlesztési lehetőséggé régi rendszereik fejlesztése és felújítása kapcsán, véli a vállalat. A Kingston szerint 2012 második felében tanúi lehetünk majd egy fordulópontnak az SSD tömeges alkalmazása terén.

Forrás: Computerworld

Korábbi hírleveleink: http://www.fixconnect.hu/contact-us/newsletter/

FixConnect Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
További információk: +36 1 445 0800
info@fixconnect.hu
www.fixconnect.hu

Ezt a levelet a FixConnect Kft. online direct-marketing szoftverén keresztül küldtük az Ön e-mail címére. Amennyiben ön mégis kéretlenül kapta a levelet, választhatja a leiratkozás lehetőségét alább.

Honlapunk | info@fixconnect.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem |