Tisztelt Partnerünk!

 

2012/5. Hírlevelünkben, legújabb FixVoIP munkánkról készítettünk esettanulmányt.

Köszönjük, hogy figyelmével megtisztel bennünket!

A ’Sallai Imre’ Mezőgazdasági Szövetkezet telephelyein működő Siemens alközpont rendszer és a hozzá kapcsolt analóg fővonalak működtetése már semmiképpen sem volt nevezhető ár/érték arányban megfelelő megoldásnak. Az igazgatóság döntése alapján a mezőgazdasági szövetkezet, költséghatékony és korszerű távközlési rendszer bevezetése mellett döntött.
Nagymértékben megkönnyítette a döntést, hogy az előzetes kalkulációk alapján, hozzávetőlegesen 6 hónap alatt megtérül a komplett beruházás.

A FixConnect Kft. FixVoIP alközpont ajánlata 100% -ban kiaknázza az IP alapú telefónia által nyújtott előnyöket. A megkövetelt konfigurációra és szolgáltatásokra verhetetlen ajánlat született. A hálózati topológia megtervezése – köszönhetően az összes telephelyen (5 db) működő 30Mbps-os mikrohullámú internet hálózatnak – gyerekjátéknak bizonyult.

Korábban telepítettünk már több telephelyes rendszert, tapasztaltunk szerint a különböző helyszíneken, telephelyeken rendelkezésre álló eltérő technológiájú internet hozzáférés integrálása (DSL, kábeles, mikrós stb.) okozza a legtöbb műszaki problémát. A már megszerzett gyakorlati tapasztalatok ismeretében, kollégáink szakmailag kellően felkészülten végezhették el a több telephelyes infokommunikációs rendszer telepítését.

Az általunk telepített rendszereknél nagy gondot fordítunk a hálózati biztonságra, ennek megfelelően távoli mellékállomás csak VPN (Virtuális magánhálózati) architektúrában kerülhet kialakításra. A távoli végpontok a nyílt interneten csatlakoznak a központi szerverre, mégis egy zárt titkosított csatornán – tunelben – kommunikálnak egymással. Ennek megfelelően a BMGSZ távoli telephelyein – a központi FixVoIP routerhez illeszkedő - VPN routerek kerültek beüzemelésre.

Kiváló választásnak bizonyult a költséghatékony, mégis praktikus, hordozható Siemens VoIP CECT (Cordless) telefonkészülék. Illetve a titkárságra telepített Grandstream kezelői IP telefon DSS konzollal kiegészítetett változata. A mobil költségek csökkentésére VoIP GSM adaptert üzemeltünk be.

Korábbi hírleveleink: http://www.fixconnect.hu/contact-us/newsletter/

FixConnect Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
További információk: +36 1 445 0800
info@fixconnect.hu
www.fixconnect.hu

Ezt a levelet a FixConnect Kft. online direct-marketing szoftverén keresztül küldtük az Ön e-mail címére. Amennyiben ön mégis kéretlenül kapta a levelet, választhatja a leiratkozás lehetőségét alább.

Honlapunk | info@fixconnect.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem |