Tisztelt Partnerünk!

Legfrissebb hírlevelünkben a távközlési szektort érintő aktualitások közül szemezgetünk, valamint felhívjuk olvasóink figyelmét saját termékünk soron következő fejlesztési munkáira.

Köszönjük, hogy figyelmével megtisztel bennünket!

Megúszható a telekomadó?

„A nagy távközlési cégekkel szemben hazai innovatív telekommunikációs szolgáltatók már keresik a megoldást ügyfeleik számára az új adóterhek mérséklésére" - állítja Beliczay András, az Opennetworks Kft. ügyvezetője. A cég közleménye szerint a magyar fogyasztók még nem ismerik a hazai piac bejegyzett szolgáltatóit, akik sok esetben lényegesen olcsóbban képesek szolgáltatást nyújtani, így lehetséges, hogy alacsonyabb árakat kínálhatnak, mint a piac nagyobb szereplői. „Mi és vélhetően a telekommunikációs piac más szereplői is napokon belül kidolgozzuk azokat a termékeket, csomagokat, melyek mérsékelhetik, vagy akár teljesen kompenzálhatják az adó miatt növekvő terheket."

forrás, és teljes cikk: http://www.piacesprofit.hu/infokom/meguszhato_a_telekomado.html

 

Ephone Magyarország Kft., www.ephone.hu

Sok ügyfelünk kérdezte a napokban, hogyan fog lezajlani a távközlés adó bevezetése. Egyelőre erről még nincs törvény, így jelenleg semmilyen információval nem tudunk szolgálni. Amennyiben az ügyben lesz fejlemény, arról azonnal tájékoztatjuk ügyfeleinket. 2012.04.26
A telefonadóval kapcsolatban aggodalomra semmi ok, már dolgozunk egy mindenki számra megnyugtató megoldáson.

2012.05.18

forrás, és teljes cikk: http://www.facebook.com/ephonemagyarorszag


Céges híreink:

Elkészült a http://www.fixvoip.hu infokommunikációs rendszerünk termék honlapja, formabontó, újszerű design–nal!

FixVoIP (saját rendszerünk) hírek:

FixVoIP „mini” központunk szoftvere alatt – immár harmadszor – fog cserélődni a „vas” azaz a router. A jelenleg használt – és hozzávetőlegesen másfél éve futó hardver alap - RT-N16 os hálózati eszköz kiválóan teljesíti a dolgát, azonban a gyártói fejlesztéseknek köszönhetően eljárt felette az idő. A jelenlegi eszközünk 70 mellékállomás munkáját képes kiszolgálni, míg az új on-line eszköz – erőforrásainak köszönhetően – akár több mint 100 usert is kényelmesen lát majd el IP telefóniával.
Természetesen, ha már hozzányúlunk a Linuxhoz ill. a rendszer szoftverhez, a különféle felhasználási környezetben szerzett tapasztalatokat, felmerült újabb igényeket is belefejlesztjük az új image fájlba.
Sőt a már több mint 3 éves – 100% -ban magyar - fejlesztési alapokra támaszkodva, egységes FixVoIP szoftverrel állunk elő a nyár végétől ami mind a nagy (FixVoIP Professional) mind a mini alközpontunkat lesz hivatott működtetni.

Kiemelt munkáink:

  • Ilex Vezetési Tanácsadó Kft.

    Az Ilex Kft. jelentős tanácsadói múlttal rendelkezik az egészségügyi ellátórendszer területén.
    Vezetési tanácsadást nyújt, szakmai, gazdasági, jogi és informatikai kérdésekben.
    A sokrétű feladatokra kellő helyismerettel és kiterjedt tanácsadói és szakértőbázissal rendelkezik.

Korábbi hírleveleink: http://www.fixconnect.hu/contact-us/newsletter/

FixConnect Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
További információk: +36 1 445 0800
info@fixconnect.hu
www.fixconnect.hu

Ezt a levelet a FixConnect Kft. online direct-marketing szoftverén keresztül küldtük az Ön e-mail címére. Amennyiben ön mégis kéretlenül kapta a levelet, választhatja a leiratkozás lehetőségét alább.

Honlapunk | info@fixconnect.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem |