Tisztelt Partnerünk!

Aktuális hírlevelünkben céges híreink mellett, a tavalyi évben telepített AVAYA IPO500 munkáinkból készítettünk esettanulmányt.

Köszönjük, hogy figyelmével megtisztel bennünket!

A H1 Telekom Kft. több mint tíz éve van jelen, mint vezetékes távközlési szolgáltató a hazai piacon. A költségcsökkentő telefon-szolgáltatás mellett ADSL internet hozzáférést is biztosít ügyfelei részére.

A FixConnect cégvezetése gyakorlatilag a kezdetektől (2001) jó kapcsolatot ápol a telekommunikációs szolgáltatóval, hiszen annak idején a Panasonic majd Hybrex alközpont rendszereit is kollégáink tartották karban.

2011 márciusában kezdett körvonalazódni IP alapú telefonközpont létesítésének gondolata. A szó szót követett és hamarosan két infokommunikációs akciótervvel álltunk elő. Eleinte saját rendszerünket (FixVoIP PBX) preferáltuk a piacvezető márkával szemben (AVAYA). Szolgáltatás készletben minden felmerült igényt kipipálhattunk saját termékünk esetében, de mivel mindvégig egyenrangúan versenyeztettük mindkét terméket, - nem beszélve arról, hogy nagykereskedelmi beszállítónk az IPO500 termékre adott konfigurációjára elképesztő promóciós árengedményt tett – végül a piacvezető márka került ki győztesen a csatából.

A H1 Telekom rendszer konfigurációja követte a stratégiai igényeket és 30 db call center agent-et kellett létrehoznunk. Minden munkahelyre a meglévő számítógép hálózaton (Cat-6) üzemelő két switch portos fejbeszélő szett csatlakozással felszerelt AVAYA IP telefont telepítettünk. Kiválóan használható megoldást találtunk a supervisor –ok és a cégvezetés igényeire, miszerint jó minőségű és „kellemes” árkategóriájú fejbeszélő készletet integráljunk a VoIP telefonokhoz. (Ez megjegyezzük 30 agent esetében jelentősen növelheti adott szervezeti egység beüzemelési költségét). A Panasonic KX-TCA89 fejbeszélőkkel már korábban is jó tapasztalatunk volt mind ár mind minőség tekintetében, így megfelelő kapcsolási rajz birtokában hozzá is foghattunk a fejbeszélő szett és a készülék csatlakozó pontja közötti passzív elemekből elkészített átalakítók sorozatgyártásához. Az AVAYA 1608 IP telefonok és a Pana. headset –ek jól vizsgáztak!

Immár hamarosan egy éve használja a H1 az AVAYA rendszert, a korábbi ISDN PRI csatlakozás VoIP SIP trunk –re cserélődött. A rendszer nagyfokú stabilitásának köszönhetően szervizünknek – az elmúlt időszakban - garanciális problémákkal nem volt dolga. A közeljövőben több fejlesztés is körvonalazódik a korszerű infokommunikációs rendszerre, tovább bővítve az IP alapú technológia előnyeit.


A Budapest Film Zrt. az egyetlen magyar tulajdonban lévő mozi üzemeltető cég, a Puskint, a Művészt, a Toldit és Corvin mozit működteti. Filmek vetítésén kívül fesztiváloknak és kulturális rendezvényeknek adnak otthont.

A FixConnect Kft. szerviz csapata 2000 –től tartja karban a Budapest Film Zrt. alközpont rendszereit, melyek Panasonic és Bosch alközpontok. A több mint 10 évet kiszolgáló – I. kerület Attila úti központban lévő – Bosch I33XE (a német precizitásnak köszönhetően „elnyűhetetlen”) ISDN 100 mellékes alközpontot a mozi üzemeltető cég székhelyének, tavalyi költözését követően cserélte le korszerű, a mai kor igényeinek megfelelő AVAYA IPO500 infokommunikációs rendszerre.

2011. május hónapban ügyfelünk központi telephelyének költözését figyelembe véve, szerviz csapatunk igen gyors és hatékony telepítést hajtott végre. Az ISDN PRI -t a szolgáltató által megjelölt időpontban - egy pénteki napon - zökkenőmentesen sikerült áthelyezni, illetve az új hardveren végződtetni, majd a kívánt működésnek megfelelően konfigurálni. Ezen a hétvégén, a korszerűen kivitelezett strukturált számítógép hálózaton az összes mellékállomást „felélesztettük”.

Igen költséghatékony, tovább switch -elhető standard asztali IP telefon – AVAYA 1603SW – készülékeket illesztettünk az infokommunikációs rendszerbe.

Immár hamarosan egy éve használja a Budapest Film Zrt. az AVAYA IPO500 rendszert, a közeljövőben több fejlesztés is körvonalazódni látszik. Várhatóan a mozik kerülnek integrálásra a központi infokommunikációs szerverbe, tehát a meglévő bérelt vonalakon mellék-mellék kapcsolatot tudunk majd kialakítani, ezzel tovább csökkentve a telefonos költségeket és egyszerűsítve kommunikációt. A fővonali kapcsolat tekintetében pedig várhatóan az ISDN 30’, a jóval költséghatékonyabb SIP trunk -re cserélődhet le. Ezen szolgáltatás használatához a központon csak egy egyszerű szoftveres konfigurálást szükséges elvégeznünk, mindezt akár távolról is.

Céges híreink:

Közel két év után megújult a honlapunk!
Úgy gondoljuk sikerült jobban megfogalmaznunk cégünk piaci szerepvállalását, az új professzionálisabb és rendszerezettebb honlappal. Természetesen a FixConnect profilja változatlan, mind meglévő és leendő ügyfeleink számára csúcstechnikát és ügyfél centrikus kiszolgálást biztosítunk a jövőben is.
Kérjük, látogasson el Ön is hozzánk; www.fixconnect.hu


FixVoIP (saját rendszerünk) és hálózatos hírek:

Kiemelt munkáink:

  • eGov Tanácsadó Kft.
    A 2010 –ben letelepített, és méltán bizonyított FixVoIP routeres központot idén februárban upgradeltük az erőforrásokban és szolgáltatásiban is gazdagabb FixVoIP Business rendszerre.
    Immár 40 mellékállomás licenszel valamint központi telefonkönyvtár funkcióval bővelkedik tisztelt ügyfelünk alközpontja. A tárgyalóba Polycom SoundStation IP5000 konferencia telefon került, valamint a meglévő IP telefonokat is kedvezményesen számítottuk be vadonatúj Cisco SPA303 készülékekre. A kimenő GSM forgalom költségeinek csökkentésére VoIP GSM adaptert üzemeltünk be.

Korábbi hírleveleink: http://www.fixconnect.hu/contact-us/newsletter/

FixConnect Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
További információk: +36 1 445 0800
info@fixconnect.hu
www.fixconnect.hu

Ezt a levelet a FixConnect Kft. online direct-marketing szoftverén keresztül küldtük az Ön e-mail címére. Amennyiben ön mégis kéretlenül kapta a levelet, választhatja a leiratkozás lehetőségét alább.

Honlapunk | info@fixconnect.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem |