Tisztelt Partnerünk!

Soron következő hírlevelünkben az általunk forgalmazott illetve karban tartott Panasonic, Hybrex és Bosch termékekről, gyártókról készítettünk híranyagot.

Köszönjük, hogy figyelmével megtisztel minket!

Panasonic IP hibrid alközpont család

 

Az üzleti kommunikációval szemben támasztott követelmények változatosak. Van ahol egyszerű, analóg telefonrendszerre van szükség hagyományos asztali készülékekkel, és van amikor fejlett IP alapú hálózati kommunikációs platformot kell telepíteni. A Panasonic minden igényt kielégítő irodai telefonrendszer választékkal rendelkezik.

A rendszereket úgy tervezték, hogy azok gyorsan és egyszerűen telepíthetőek legyenek, emellett a felhasználók számára könnyű kezelhetőséget, fantasztikus hangminőséget és folyamatosan megbízható szolgáltatást biztosítsanak.

forrás: www.panasonic.hu

Hybrex alközpont család

A Taiwani székhelyű Auto Telecom Company Ltd. saját fejlesztésű termékei szintén a 90 –es évek elejétől vannak jelen az európai piacokon, köztük hazánkban is. Két fejlesztési vonalat tartunk számon a cég életében, a kezdeti 1990-2000 –ig tartó AX és BX típusjelzésű analóg rendszereket illetve a 2001 -től napjainkig forgalmazott G1, G2 valamint GDS600 ISDN rendszer család termékeit.

A gyártóval fennálló folyamatos, kölcsönösen jó kapcsolatunknak köszönhetően a mai napig közvetlenül importáljuk a terméket, kiegészítőket, alkatrészeket és kapunk naprakész support segítséget.
A korábban gyártott rendszerekhez – itt közel 20 éves távlatokba tekintünk vissza –  megszűnt az alkatrész ellátottság, azonban raktár készletünkön igen sok hardver elemet tárolunk, hiszen a mai napig működik 15 éves analóg Hybrex alközpont.

Az újabb rendszerekhez hozzávetőlegesen 2 hetes átfutási idővel vállaljuk alkatrész, opcionális kártya, adott esetben kabinet bővítés importját. Raktár készletünkön szintén tárolunk fontosabb hardver elemeket.

Bosch alközpont család


A Robert Bosch Kft. által forgalmazott Integral 3, 5, valamint DUO rendszerei 1996 –tól, majd 2002 –től Tenovis néven kerültek forgalomba. A professzionális ISDN rendszerek – többek között a német precizitásnak köszönhetően – gyakorlatilag meghibásodás nélkül működnek napjainkban is.

2004 év végén az AVAYA felvásárolta a Tenovis GmbH európai érdekeltségeit és nagyban növelte befolyását a call és contact centerek területén a régióban.

A szóban forgó termékeket már nem gyártják, a termékpaletta garancia időn túli supportja immáron az AVAYA –hoz kötődik.

A FixConnect Kft. felkészült a termékcsalád utólagos karbantartására, igény szerinti bővítésére.

FixVoIP (saját rendszerünk) és hálózatos hírek:

  • Polgármesteri Hivatal Solymár
    Az önkormányzat strukturált hálózatának – Cat-5E – valamint Panasonic alközpont rendszerének további bővítése.

  • Renner Bt.
    A tavaly nyáron telepített FixVoIP rendszerünket bővítettük mellékoldalon, ezáltal immár teljesen lecserélve a régi analóg eszközöket.

  • Noptiker Kft.

FixVoIP hangrögzítő rendszer integrálása a meglévő Panasonic KX-TD1232CE alközponthoz.

Az ügyfélszolgálatot is üzemeltető optikai nagykereskedésnél igény merült fel a telefonos forgalom – minőségbiztosítási okok miatti – digitális hangrögzítésére. Ideális és költséghatékony megoldásként VoIP rendszerünket 4 + 2 (GSM) analóg hangcsatornán keresztül illesztettük a meglévő Panasonic alközpont és a UPC által szolgáltatott fővonalak közé.

Ezáltal az összes fővonali ágban, webes felületen keresztül, különféle szűrő feltételek mellett lehet hívás rekordokat keresni illetve archiválni a szóban forgó adatokat. (távlati tervként körvonalazódni látszik a meglévő analóg rendszer teljes IP alapú cseréje).

 

FixConnect Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
További információk: +36 1 445 0800
info@fixconnect.hu
www.fixconnect.hu

Ezt a levelet a FixConnect Kft. online direct-marketing szoftverén keresztül küldtük az Ön e-mail címére. Amennyiben ön mégis kéretlenül kapta a levelet, választhatja a leiratkozás lehetőségét alább.

Honlapunk | info@fixconnect.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem |