Tisztelt Partnerünk!

Aktuális hírlevelünkben a Karcagon megrendezésre került, Modern Vállalkozások Programja - Vállalkozz digitálisan! rendezvényen történt eseményről írunk, ismertetjük legújabb munkáinkat, valamint az infokommunikációs szektort érintő friss hírekből ajánlunk.

Köszönjük, hogy figyelmével megtisztel bennünket!

Karcag Déryné Kulturális Központ

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében megrendezésre került Modern Vállalkozások Programja - Vállalkozz digitálisan! rendezvényen cégünk, mint kiállító és előadó is részt vett.

A konferencia célja:

A Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan! projekt célja a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének javítása, valamint innovatív szemléletének és naprakész üzleti tudásának növelése.

E célhoz szervesen illeszkednek azok az információs napok, amelynek keretében az érdeklődő vállalkozások megismerhetik a program részleteit és közvetlen kapcsolatot teremthetnek a szállítókkal.

A rendezvényre saját FixVoIP IoT központunkkal, komfort asztali IP telefonokkal, IP konferencia telefonnal készültünk. A kiállított rendszert, a tisztelt érdeklődők élőben próbálhatták ki, kollégáink - fórum beszélgetés keretében - készséggel válaszoltak a felmerült kérdésekre.

  • Prezentációnkban igyekeztünk rávilágítani az ICT és a VoIP technológia, Kis – és Közép Vállalkozások számára nyújtott lehetőségeire.
  • Megfogalmaztuk, hogy az új kihívás az infokommunikációs rendszer integrációs lehetőségeiben rejlik, pld. Contact Center szoftver, GSM/SMS és CRM integráció, valamint külső és belső kontakt adatbázisok együttes használata.
  • Megvalósult projekteket, esettanulmányokat mutattunk be.

Kiemelt munkáink

CD Hungary Ingatlanhasznosító, Forgalmazó és Szolgáltató Kft.

FixVoIP Business Edition (HP Proliant MicroServer Gen8 alappal) 33 user, VoIP fővonalakkal, IP mellékekkel (Grandstream GXP2160, GXP1625 IP telefonokkal), Polycom Soundstation konferencia telefonokkal, valamint hangrögzítés, IVR, hangposta licencekkel és 2 csatornás VoIP GSM interfésszel.

Áronház Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

FixVoIP Business Edition (HP Proliant MicroServer Gen8 alappal), VoIP fővonalakkal, IP mellékekkel (Grandstream GXP1625 IP telefonokkal), valamint hangrögzítés, IVR licencekkel és 8 csatornás VoIP GSM interfésszel. Hexagon szoftver integrációval.

Nem tudja, de ön is használja: negyed század alatt a csúcson a Linux

Először nem vették figyelembe, egyszerűen ignorálták. Mintha nem létezett volna. Aztán, mikor már nem lehetett nem észrevenni, akkor kinevették, komolytalannak tartották, gúnyolódtak rajta. Amikor ez sem segített, harcba indultak ellene, meg próbálták megsemmisíteni, eltörölni. Aztán végül nyert. Úgy, ahogy előre sejteni lehetett. És továbbra is töretlenül fejlődik, egyre több területet hódít meg. Hogy miről van szó? A 25 éves Linuxról.

forrás: http://bitport.hu/a-sokszinuseg-vilaguralma-negyedszazad-alatt-linux-25-ev-torvalds-open-source

Korábbi hírleveleink: http://www.fixconnect.hu/news/newsletter/

FixConnect Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
További információk: +36 1 445 0800
info@fixconnect.hu
www.fixconnect.hu

Ezt a levelet a FixConnect Kft. online direct-marketing szoftverén keresztül küldtük az Ön e-mail címére. Amennyiben ön mégis kéretlenül kapta a levelet, választhatja a leiratkozás lehetőségét alább.

Honlapunk | info@fixconnect.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem |