Tisztelt Partnerünk!

Jelen hírlevelünkben FixVoIP rendszerünk megújult típusait foglaljuk össze, az infokommunikációs szektort érintő friss hírekből válogattunk, valamint ismertetjük legújabb munkáinkat.

Köszönjük, hogy figyelmével megtisztel bennünket!

A megújult FixVoIP rendszerekről készítettünk rövid összefoglalót

Cégünk folyamatos fejlesztéseinek és az IT piacon megjelenő mind korszerűbb hardver elemeknek köszönhetően kicserélődtek a korábbi FixVoIP alapok. Az egészen kis felhasználó számú (akár 4 mellék) konfigurációtól a több mint 100 mellékállomásos rendszerekig kínálunk ár-érték arányban versenyképes irodai, ügyfélszolgálati és a Call Centeres megoldásokra tökéletesített IP telefóniát. Az egyedi ügyfél igények kielégítésére rugalmasan tudunk testre szabott fejlesztési tervet készíteni, valamint ezeket az újításokat a soron következő szoftver verziókba integráljuk.

FixVoIP Light PBX (ajánlott konfiguráció 20SIP hangcsatorna/4-80 user)

  • A Komplett kis irodai megoldás, adat és hang egyben
  • MicroSD nagysebességű adattárolás
  • Kompakt kivitel, energiatakarékos, teljesen zajmentes, mozgó alkatrész nélkül

A rendszer alapja – FixVoIP időrendben számolva - az immáron harmadik generációs ASUS router, az RT-N66U.
Ennél a hardver környezetnél kiesik a korábbi mini rendszerek szerves részeként ismert pendrive, hiszen lehetőségünk nyílt belső Micro SD tárhely elhelyezésére 4-8-16 vagy akár 32GB méretben. A tárhely skálázhatósága az opcionálisan választható hangrögzítés funkció miatt fontos momentum.

FixVoIP Business Edition PBX (ajánlott konfiguráció 40SIP hangcsatorna/8-150 user)

  • Kis méret, de nagy teljesítmény
  • Minden funkció elérhető, amit egy nagyvállalati rendszer tudhat

A rendszer alapja NetTop PC. Bámulatos! Alig nagyobb mint egy router és micsoda paraméterek; Intel ATOM D525 (1,8GHz), Intel NM10 chipsettel, Intel 3150 HD GMA, 4xUSB2.0, 1xDDR3 SODIMM, 2,5 HDD támogatás, SATA2, GigaBit LAN, HDMI+VGA kimenetek.
Az immár méltán bizonyított, FixVoIP szoftvert ültettük át erre a hardver konfigurációra.

FixVoIP Call Center Edition (ajánlott konfiguráció 50SIP hangcsatorna/4-200 user) ÚJ!

  • Csak egy headset, és az ingyenes Chrome böngésző kell hozzá
  • Rugalmas konfiguráció
  • Intelligens adatbázis kezelés, statisztikák, grafikonok

A rendszer alapja: HP MicroServer, a szoftver: kimenő írányú call center megoldás.
A Google Chrome böngészőben futtatható operátori felület segítségével semmilyen egyéb eszközre, szoftverre nincsen szüksége a Call center üzemeltetéséhez. Csupán egy PC, egy headset, és az ingyenes Chrome telepítése elegendő. A felület további chat funkciót is lehetővé tesz az operátorok között a hatékony kommunikációhoz akár hívás közben is. A WebRTC hangátvitel a hálózati konfigurációt is teljességgel leegyszerűsíti, mivel a böngészők szinte minden hálózaton gond nélkül működnek.

  • A hívások később is visszakereshetőek egy táblázatból. Ezt a felületet távolról is el lehet érni. A beállításokat kimenthetjük, és később visszatölthetjük.
  • Nincs havidíj, miután beüzemeltük a rendszert, működése után csak a rendkívül kedvező lebeszélt percdíjakat kell fizetnie.
  • VPN – Távmunka lehetőség, hiszen a böngészőt bármilyen távoli munkaállomáson lehet futtatni, amennyiben adott a megfelelő internetkapcsolat, akkor csak a belépési adatokra van szükség, és az operátorok munkáját ezzel is hatékonyabbá tehetjük. Arra is lehetőségünk van ezáltal, hogy a projektjeinket távolról is monitorozzuk, elemezzük.
  • Egyszerre tetszőleges számú kampány kezelése.
  • Az operátorok számára könnyen átlátható beszélgetés forgatókönyveket állíthatunk össze a Scriptszerkesztővel, dinamikus mezőkkel, egyedileg összeállítható kérdés-válasz mezőkkel.
  • Kimenő hívószám beállításának lehetőségével különböző projektekhez, különböző telefonszámokat rendelhetünk.
  • Ki/Be kapcsolható hívásrögzítés, és a hangfájlokat Windows megosztáson keresztül archiválni tudjuk  későbbi elemzésre.
  • Rendkívüli rugalmassággal szűrhető statisztika a beszélgetésekről (db, idő, projekt, siker, stb.), vizuális megjelenítéssel, grafikonokkal. Intelligens adatbázis szűrési, sorba-rendezési és keresési lehetőségek, lapozható táblázatok.
  • Operátori / Supervisori belépési szint, operátori állapotfigyelés, hívásbefigyelés, chat.
  • MySQL adatbázismotor, Asterisk 11 telefon-motor, PHP webes felület.

Legújabb munkáink:

http://www.irobot.hu

Az iRobot-ot 1990-ben alapította a Massachusetts Institute of Technology két robotikusa, Colin Angle és Helen Greiner egyetemi professzorukkal, Dr. Rodney Brooks-szal karöltve. Célul tűzték ki, hogy a valóságban is használható, praktikus robotokat készítsenek.
FixVoIP Light rendszer került beüzemelésre az ügyfélszolgálati munka megkönnyítésére, hangrögzítés, hangposta és IVR funkciókkal, valamint VoIP GSM adapterrel felszerelve.

http://www.cseng.eu

A Cseng Kft. baromfi-hús nagykereskedelemmel foglalkozik, a gyártói feldolgozói ill. vásárlói oldal mellett, kiterjedt nemzetközi kapcsolatokkal rendelkezik.
A vállalat Szombathelyen létesült új telephelyén került beüzemelésre FixVoIP Light rendszer, IVR – bejövő híváskezelés funkcióval, VoIP GSM adapterrel és asztali Grandstream IP telefonokkal.

Grandstream GXP-1400 IP telefon, ár-érték arányban kiváló paraméterekkel rendelkezik.

http://www.visegradtours.hu

Palota Ház – Visegrád.
2013 májusában nyitja meg kapuit Visegrád Európai Úniós támogatással épülő turisztikai fogadóháza, a Palota Ház. Az épületegyüttes kialakítása Visegrád város középkori építészeti stílusát idézi, a Királyi Palota mellett a város korabeli hangulatát szeretné a látogatók számára felidézni. Cégünk feladata volt a strukturált hálózati végpontok bekötése, az aktív hálózati eszközök telepítése (routing, switching, WI-FI), valamint a hagyományos telefónia kialakítása.

A Chelsea után brit VoIP szolgáltatóba fektet

A futball után a brit távközlésben is üzletet szimatol Roman Abramovics. Az orosz milliárdos a napokban 70 millió fontért bevásárolta magát az olcsó nemzetközi hangszolgáltatást nyújtó Truphone-ba. A cég a pénz egy részét külföldi terjeszkedésre használja.

forrás: http://www.bitport.hu/trendek/a-chelsea-utan-brit-voip-szolgaltatoba-fektet-abramovics

 

Korábbi hírleveleink: http://www.fixconnect.hu/contact-us/newsletter/

FixConnect Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
További információk: +36 1 445 0800
info@fixconnect.hu
www.fixconnect.hu

Ezt a levelet a FixConnect Kft. online direct-marketing szoftverén keresztül küldtük az Ön e-mail címére. Amennyiben ön mégis kéretlenül kapta a levelet, választhatja a leiratkozás lehetőségét alább.

Honlapunk | info@fixconnect.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem |