Tisztelt Partnerünk!

Soron következő hírlevelünkben bemutatjuk - immár a 3. generációs - FixVoIP „mini” központunk legfontosabb hardver és szoftver elemeit, ismertetjük legújabb munkáinkat, valamint az infokommunikációs szektort érintő friss hírekből válogattunk.

Köszönjük, hogy figyelmével megtisztel bennünket!

Fejlesztünk!

Az új hardver, kollégáink véleménye szerint szenzációs! És már nem is igaz a központ nevéhez kapcsolt jelző, miszerint mini, hiszen ez egy valóságos erőmű!

Hardver: ASUS RT-N66U, a legfontosabb jellemzők;

  • WIFI: 802.11n : 2x450Mbps
  • VPN: IPSec Pass-Throuth, PPTP Szerver
  • Portok: 5x RJ45 10/100/1000/Gigabit, USB 2.0 x 2
  • Memória: 256MB DDR2
  • Processzor: Broadcom @600MHz
  • Passzív hűtés, alacsony fogyasztás, hangtalan működés
  • Beépített microSD kártya, (nincs szükség pendrive –ra!)

 

Szoftver: Asterisk 10.7, a legfontosabb jellemzők;
  • Google Talk/Voice integráció
  • mp3 dekóder integráció
  • skype connect integráció
  • teljes, beépített XML telefonkönyv
  • felhasználó barát kezelhetőség
  • MySQL alapú konfiguráció

 

Jelentjük, hogy megszületőben van a FreePBX és az  Asterisk GUI  –tól eltérő, 100% -ban saját fejlesztésű magyar nyelvű, szerver oldali, böngésző független PHP felület, mely táblagépkről is könnyen kezelhető.
Mind a FixVoIP „mini”, mind a Business Edition rendszereink egységes szoftveres megoldása.

FixVoIP (saját rendszerünk) és hálózatos híreink:

  • Idomok Kereskedelmi Kft.

Az Idomok Kft. 1990 –óta víz-, gáz- és fűtésszereléshez szükséges anyagok kis és nagykereskedelmével foglalkozik. Idén – a FixConnect Kft. székhelyének közvetlen közelében – a XXII. kerületben, Budatétényben a Camponánál nyitottak színvonalas, új üzletet. Mivel a Csömöri úton lévő központjuk mellett a XVIII. ker. Béke téren is van a cégnek szerelvény boltja, így jogosan merült fel az igény egy teljesen új, az összes telephelyet átfogó egységes infokommunikációs rendszer létesítésére. A Csömöri úti központban lévő Hybrex BX-8 analóg telefonközpontot, korábban is a FixConnect Kft. tartotta karban. Az immár 15 éve megfelelően üzemelő rendszer sorsa végérvényesen megpecsételődött. A központi telephelyre 30 mellékes FixVoIP routeres központ került, mely rendszer VPN kapcsolat mellett a Béke teret – jelenleg még üzemelő Panasonic KX-TD1232CE központ – VoIP gateway –el két egyidejű hangcsatornán, a Camponát 4 asztali és cordless (hordozható) telefonnal felszerelve köti össze. A későbbiekben a Panasonic rendszer kiváltása és a meglévő infrastruktúrába illesztése már pofon egyszerű feladat lesz. A költség megtakarítás jegyében 3 ISDN NT –t hordoztunk el VoIP szolgáltatóhoz (Ephone Mo. Kft.) ill. 2 GSM adaptert (1 VoIP és 1 meglévő analóg) üzemeltünk be a központban. Különböző komfort fokozatú Grandstream IP telefonokat ill. Gigaset DECT készülékeket végződtettünk a meglévő LAN hálózaton. A megfelelő sávszélességet a UPC szolgáltatja. A telephelyek és a külső flottás GSM telefonok közötti hívás átadás, átirányítás szolgáltatások nagyban növelik a céges kommunikáció hatékonyságát.

Ismerje meg Ön is a FixConnect Kft. több telephelyes IP alapú telekommunikációs megoldásait!

http://www.fixvoip.hu/#!/mini
http://www.fixconnect.hu/customers/sallai-imre-mezogazd-szov/

  • Cometron Méréstecnikai és Kereskedelmi Kft.

A Cometron Kft. több külföldi, nagynevű ipari víz- és gázelemző műszergyártó vállalat kizárólagos képviseletét látja el Magyarországon.
Cégünk nyerte el a megbízást a cég strukturált Cat5E hálózatának kiépítésére, ill. az új Panasonic KX-TE308 analóg telefonrendszerének telepítésére.

Internetes szabvány lett a nyílt Opus audiokodek

Az Internet Engineering Task Force (IETF) hivatalosan is internetes szabványnak minősítette az Opus nyílt forráskódú audiokodeket. Ez történelmi jelentőségű döntés.

Valin és Terriberry érthetően üdvözölték az IETF döntését, s azt hangsúlyozták, hogy a hagyományos licencek korszakának vége elkezdődött. A két szakember a közeljövőben egy hasonló elven működő videokodeket akar kifejleszteni. Karlheinz Wurm, a Skype munkatársa blog bejegyzésében azt emelte ki, hogy az Opusnak köszönhetően jelentős mértékben javulhat a VoIP-beszélgetések minősége, így a felvételek akár CD-minőségűek is lehetnek. A szakember szerint a mobil hálózatok üzemeltetői szeretni fogják a kodeket, mert hatékonyabb a korábbi megoldásoknál és az így készült fájlok jóval kevesebb helyet foglalnak, és az Opus sokoldalú, hatékony és intelligens.

Forrás: Sg.hu

Korábbi hírleveleink: http://www.fixconnect.hu/contact-us/newsletter/

FixConnect Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
További információk: +36 1 445 0800
info@fixconnect.hu
www.fixconnect.hu

Ezt a levelet a FixConnect Kft. online direct-marketing szoftverén keresztül küldtük az Ön e-mail címére. Amennyiben ön mégis kéretlenül kapta a levelet, választhatja a leiratkozás lehetőségét alább.

Honlapunk | info@fixconnect.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem |