Tisztelt Partnerünk!

Legújabb hírlevelünkben céges híreink mellett, az AVAYA IPO500 termékcsalád 8.0 szoftver frissítésére hívjuk fel tisztelt olvasóink figyelmét.

Köszönjük, hogy figyelmével megtisztel bennünket!

 IP 500 telefonközpont

Számos újítással jelentkezik az AVAYA IPO500 release 8.0. Az alábbiakban összefoglaljuk a legfontosabb fejlesztéseket a korábbi 7.0 verzióhoz képest.

A hardver tekintetében a legfontosabb tudnivaló, hogy csak az IPO500 és IPO500 v.2 control unitokra frissíthető a 8.0 szoftver.

Új hardver komponens jelent meg; C110 Unified Communications Module. A control unit  bármelyik üres (4) modul-bővítő helyébe installálható.

Ez a kártyányi hardver gyakorlatilag egy komplett linux szerver.

Ettől kezdve nem szükséges külön PC –s támogatás pld. az AVAYA voicemail PRO vagy a one-X portál használatához. Alapból benne van a kártya árában a preferred edition 4 csatorna hangpostával és IVR -al (a régi 6 csatornához képest már 24 –ig lehet bővíteni).

Az AVAYA one-X Mobile megoldás integrálja „okos” telefonunkat az IPO500 irodai rendszerünkhöz.

Az alábbi ábrán láthatóak a legfontosabb szolgáltatások, melyek valós idejű jelenlétet biztosítanak, mihelyst mobil telefonunkkal felkapcsolódunk a céges alközpontunkra.

Új böngésző alapú adminisztrációs felület, valamint új Microsoft Outlook Plug-In szintén az új 8.0 része.

Céges híreink:

Fehérvári úti telephelyünkön nagyobb sebességre kapcsoltunk, az eddig használt 15/1Mbps –os sávszélességet 30/30 –as „csőre” cseréltük. (kollégáink 22Mbps alatti értéket ez idáig még nem mértek a feltöltési tartományban).

Nagy jelentőségét látjuk a megfelelő sávszélességnek, hiszen szép számmal tartunk karban régi analóg illetve ISDN alközpontokat, melyeket szervizes kollégáim a központunkban március hónapban beüzemelésre kerülő, VPN hálózatba integrált távprogramozó-szerver segítségével gyakorlatilag bárhonnan elérhetik. Mobil interneten akár még két kiszállás között a szerviz autóból is lehetőség nyílik a régebbi technológiájú alközpont, igény szerinti programmódosítására.

FixVoIP (saját rendszerünk) és hálózatos hírek:

Kiemelt munkáink:

  • MIO (Martin-ház Idősek Otthona)
    Miskolcon telepített 35 useres FixVoIP telefonközpont, Grandstream 2 portos IP telefonokkal, Ephone VoIP háttérszolgáltatóval.
    A központ szolgáltatás készletében a PIN kódos rendszert illetve a nővérhívó VoIP DECT készülékek bevezetését emelnénk ki.

  • AGRO-LARGO Mezőgazdasági és Kereskedelmi Kft.
    Januárban komplett számítógép hálózat és telefonközpont kiépítésre kaptunk felkérést.
    A mezőgazdasági nagykereskedelemmel foglalkozó cég vidéki telephelyét 17db CAT-6 –os strukturált hálózati végponttal illetve Panasonic KX-TDA15 ISDN telefonközponttal szereltük fel. A kimenő telefon forgalom listázására TaxaWin szoftvert installáltunk a távközlési rendszer mellé.

  • JeT-SOL Kft.
    A FixConnect Kft. saját VoIP központjával (FixVoIP PBX immár 75 user, Cisco telefonokkal) lassan két éve van jelen a banki és postai alkalmazás-fejlesztéssel és támogatással foglalkozó cég távközlési életében. Január hónapban cégünk által telepített strukturált számítógép hálózatot optikai gerinc hálózattal és 141db (minőségi szerelvényekkel ellátott -AMP, CAT-6) végponttal bővítettük.

 

Korábbi hírleveleink: http://www.fixconnect.hu/hirlevel/

FixConnect Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
További információk: +36 1 445 0800
info@fixconnect.hu
www.fixconnect.hu

Ezt a levelet a FixConnect Kft. online direct-marketing szoftverén keresztül küldtük az Ön e-mail címére. Amennyiben ön mégis kéretlenül kapta a levelet, választhatja a leiratkozás lehetőségét alább.

Honlapunk | info@fixconnect.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem |